• 瀏覽: 11,108
  • 回覆: 121
+4
美方應該解釋,領使館無權庇護。

所以請佢去附近飲咖啡,等佢諗下一步行動。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-30 07:44 AM 發表

有乜好打?唔收留被趕都有得打?
曱甴只會見到譴責.... 其他見唔到~  J 一樣照打

行動最誠實

拉咗尾各隻狗,例牌要膠 up下

用完只去😄😄

美國佬唔出手搶人捉入去,真失敗

X你老美啦!

附件

Screenshot_20201029_132919.jpg(89.78 KB)

中國夠一樣譴責老美串謀加國拘留「慢慢走」啦,加國好快d放人。

好食好住,山寨王領屎,

引用:
原帖由 巴巴先生 於 30-10-2020 07:17 AM 發表
【明報專訊】鍾翰林被捕後遭控分裂國家等4項罪名,美國國務院發言人譴責香港警方拘捕及扣留鍾翰林等3名學生民主社運人士,亦稱警方國安處人員在咖啡店拘捕一名青年,應受譴責。協助鍾翰林的組織Friends of Hong Kong向本報證實,當日有4名示威者進入美國駐港總領事館,組織稱事前曾與美國政府聯繫,並非外界形容為「硬闖」,組織又形容館方沒即時提供援助是「可恥」。

譴責完就算,美國佬當佢地係c ...
根本就係發言人叫佢地報串比國安,而家扮晒野係到譴責下,你譴責人地可恥都無用,你求人唔一定幫你,隨時出賣你

今次,黃絲明白反派如何玩政治把戲未?

引用:
原帖由 Ming917830 於 30-10-2020 07:51 AM 發表

曱甴只會見到譴責.... 其他見唔到~  J 一樣照打
你講得岩,佢地世界只會睇到自己想睇嘅野

我都覺得美國唔應該通緝斯諾登,拉登應該係美國最優秀同埋成功嘅領袖。

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-10-30 07:28 AM 發表
美國佬真係硬膠膠,日日都癡人説夢話

天滅老美, 指日可待
美國自己個國家有實事就唔做人哋啲嘢就理到捉。講得難聽啲我閂埋門打仔關你撚事咩,你顧掂你自己先啦仆街。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]