• 瀏覽: 1,646
  • 回覆: 27
引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-10-30 06:17 PM 發表

乜又係包狗屎報呀,話時話,佢邊次講得準架?講完俾班白痴藍屍轉發1輪,無非想搞亂個社會啫.Anyway狗屎報係唔會成功囉
倒果為因?

與鳳凰同飛,必是俊鳥;與虎狼同行,必是猛獸!
你能走多遠,看你與誰同行!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
今時今日, 還有幾多愚民蠢人仍然會戇膠膠參與這類衰硬的老點鬧劇啊... 幕後黑手搞手不現身的狗噏老點煽動, 只有冇腦愚民蠢人傻仔懵女才上當...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chinahk2047 於 2020-10-30 03:20 AM 發表

出黎搞事的位位2000先啦
位位2000叫一晚

回覆 引用 TOP

曱甴十月一國慶又話End Game ,又話乜又話柒,結果閃撚晒啦⋯⋯廢柴曱甴

你估經營酒吧嘅係善男信女?
等睇有幾多曱甴敢去搞人。

你看到的未必是事實
你以為的事實未必是真相
引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-30 02:29 AM 發表

暴民炒作泰示威 酒吧業惶恐攬炒

明天(31日)是萬聖節適逢周末,對飽受疫情打擊的酒吧業等商戶來說如同「久旱逢甘雨」,期待當日能客似雲來財源廣進。不過,有活躍在網絡上的煽暴群組拒讓無辜商家有賺錢機會,更企圖藉萬聖節煽動市民明晚到港九多個地點搞所謂「面具抗爭」活動。據知情者透露,有煽暴群組正鼓動支持者當晚集中去蘭桂坊酒吧區一帶聚集搞事,有蘭桂坊業界人士直言,今年以來,酒吧業一直處於「生意寒冬」,如果 ...
根本依家仲出嚟搞嘅黑暴就係一班n無,無錢無女無朋友無家人無收入無前途無將來無人生,死鬼咗都冇人care嗰種,惟有做d違法嘢先搵到存在感,唔通真係為國安法咁高尚咩

回覆 引用 TOP

警察又做嘢

回覆 引用 TOP

黑暴曱甴一無是處,有破壞無建設,抗爭咁耐,爭取到啲乜?淨係識吵吵鬧鬧,冇咗份工又喊咁口,永遠都唔會自己檢討吓自己之前做過啲乜。爛泥扶唔上壁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-10-30 02:43 AM 發表

黃絲WA/TG群已經開始密謀以慶祝萬聖節為名,再發起玩攬炒式暴亂
大家小心
邊有人

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

屌 咁撚驚咪禁止人出街囉

唔比人出街咪冇事囉 又唔實行

全部人禁足一個月😎😎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unoteseven 於 2020-10-30 03:45 AM 發表

餵!
失業呀!
加到3000,得唔得!
所指罰款2千喎😉!不過其實罰得越多越好。之前收到一萬喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-10-30 06:57 PM 發表

你估經營酒吧嘅係善男信女?
等睇有幾多曱甴敢去搞人。
曱甴揾鬼吊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PKY 於 2020-10-30 06:52 PM 發表

曱甴十月一國慶又話End Game ,又話乜又話柒,結果閃撚晒啦⋯⋯廢柴曱甴
上次end ,今次 last, 下次final

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]