• 瀏覽: 3,593
  • 回覆: 53
事實證明有成就有貢獻嘅任何地方都接受

美移民局官員點講,我想聽聽,羅生你嘅說話可否代表美國

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-30 09:59 AM 發表

呢條大陸佬害死其他呃入籍既共幹!!
柒兄係咪想講老美嘅情報局原來係流嘅,咁容易被老共入侵美國

引用:
原帖由 testfriend 於 2020-10-30 10:04 AM 發表
事實證明有成就有貢獻嘅任何地方都接受
原來入美籍係靠偷呃騙, 都係有貢獻?!咁唐人街之黑幫, 都很有貢獻!!

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2020-10-30 10:23 AM 發表

柒兄係咪想講老美嘅情報局原來係流嘅,咁容易被老共入侵美國
可以講有好大進步空間!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-30 10:24 AM 發表

原來入美籍係靠偷呃騙, 都係有貢獻?!咁唐人街之黑幫, 都很有貢獻!!
你睇清楚人地學術背景能力先吧,唔係你網上講幾句就等於啱嘅

讀嶺大都畢唔到業嘅廢柴,蝗狗聰當自己係邊位呀?

有美國籍咁就正路好多
中國籍就話會嚇親香港人啫

引用:
原帖由 testfriend 於 2020-10-30 10:26 AM 發表

你睇清楚人地學術背景能力先吧,唔係你網上講幾句就等於啱嘅
話之佢獲諾貝爾獎, 失德的學者仲有咩公信力??

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-10-30 01:08 AM 發表
前香港眾志主席、現流亡英國的羅冠聰在 FB 發帖,指已去信美國移民局、國土安全部及國務院,要求跟進疑為中共黨員的港大候任副校長申作軍,是否以虛假陳述申請美國國籍。申作軍日前獲港大校委會大比數通過副校長任命,申事後透過港大公關發新聞稿,否認是中共黨員,並自稱為美籍華人。

港大校委會在本周二(27 日)通過任命兩名清華大學學者為副校長,其中獲委任為港大副校長(研究)的申作軍,有多份網上資料顯示, ...
唔鐘意呀 ?  去美國領事館伸請庇護囉

引用:
原帖由 jetflyer 於 2020-10-30 10:28 AM 發表
有美國籍咁就正路好多
中國籍就話會嚇親香港人啫
香港人自己都係中國籍, 有咩好怕??

我只知任人唯才!不似政府咁窩囊!

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-30 06:55 AM 發表

有地白痴自已屮帖又無膽比人回,自己又四出狗叫
拉黑哂對家,阿柒就係只容許一種聲音嘅典範

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-10-30 10:24 AM 發表

美國人本身都係偷搶原居民嘅土地

羅湖聰不忿大家都係大陸仔,點解申副校比自己優秀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]