• 瀏覽: 2,694
  • 回覆: 15
https://www.setn.com/News.aspx?NewsID=839413

台灣各地演習中,連馬路都要試射飛彈。

台灣戰雲密佈, , 相信好快就會有第一輪火箭攻擊戰.................

台灣記者記得堅守崗位報導, 視死如歸, 肝腦塗地..........18年後一條好漢喎, 
到時唔死可能美國頒個普立滋奬俾你架........

香港黑暴班救生員, 呢次機會黎啦, 記得著件螢光衫, 到時炸起上黎, 那些火藥會因為你係記者會避開你啦, 

記者啦揾鏡頭對住解放軍囉, 睇下中幾多粒子彈

菜菜子一將功成, 係要你班黑暴及太陽花的骨灰執底的...嗱, 勇武唔好走, 記得擋子彈呀

一個女人結束了幾千年中國的帝制
另一個女人結束了中華民國幾十年的局面

國軍保護到人,就無需要退守台灣啦

這是用平民做掩護

引用:
原帖由 棧道 於 2020-10-29 11:12 PM 發表
一個女人結束了幾千年中國的帝制
另一個女人結束了中華民國幾十年的局面
或者咁講…國運走到尾(無運行),男人無L用,要搵女人頂住

清朝最後三個皇帝都絕後,國運明顯衰落,唔到你唔信

而中華民國,小蔣三子都短命(大仔二仔都不成材),李登輝兒子早死,有絕後之象

代表快打仗,台灣越多新武器代表中國更加重手摧毀武器,可能先用飛彈炸平台灣再由海軍陸戰隊占領。台灣自作自受。

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-10-30 12:10 AM 發表

而中華民國,小蔣三子都短命(大仔二仔都不成材),李登輝兒子早死,有絕後之象
台灣官府實情,想不到整批高官都是鬼影!

李登輝、不姓李
原名:岩里登輝,日本血統
祖籍:日本青森縣三沢

蔡英文、不姓蔡
原名:梅原英文,日本血統祖籍:日本岩手縣二戶

陳吉仲、不姓陳
原名:戶冢積冢日本血統
祖籍:日本網走市北海道

賴清德、不姓賴
原名:寺岡清德,日本血統祖籍:日本福島縣田村

陳菊、不姓陳
原名:進藤冢菊,日本血統
祖籍:日本青森縣黑石

陳水扁、不姓陳
原名:島袋水扁,日本血統祖籍:日本岩手縣八幡平

謝長廷、不姓謝
原名:岡部長廷,日本血統 祖籍:日本福島縣小野町

蘇貞昌、不姓蘇
原名:本田貞昌,日本血統祖籍:日本福島縣南相馬市

林義雄、不姓林
原名:小島義雄,日本血統

原來他們全都是台灣自願惠安婦的後人!

引用:
原帖由 sng850 於 2020-10-30 06:24 PM 發表

台灣官府實情,想不到整批高官都是鬼影!

李登輝、不姓李
原名:岩里登輝,日本血統
祖籍:日本青森縣三沢

蔡英文、不姓蔡
原名:梅原英文,日本血統祖籍:日本岩手縣二戶

陳吉仲、不姓陳
原名:戶冢積冢日本血統

賴清德、不姓賴
原名:寺岡清德,日本血統祖籍:日本福島縣田村

陳菊、不姓陳
原名:進藤冢菊,日本血統
祖籍:日本青森縣黑石

陳水扁、不姓陳
原名:島袋水扁, ...
當真?我以為只有岩里正男係日本人,原來綠營其他頭頭都係?

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-10-30 06:42 PM 發表

當真?我以為只有岩里正男係日本人,原來綠營其他頭頭都係?
原來台獨真面目是混種想霸佔中國人土地先真!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-30 06:50 PM 發表

原來台獨真面目是混種想霸佔中國人土地先真!
據傳,「二二一」事件,其實係中共特務+日本臥底發動(未必有聯繫,可能是各自行動),台灣人(大部分自認日本人)配合起事,所以蔣公立即出兵勦滅,以免鬧大,喪失中華民國最後一片淨土

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-10-30 12:10 AM 發表

李登輝是催快劑

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]