• 瀏覽: 25,098
  • 回覆: 326
  • 追帖: 1
法國攪宗教歧視,只可以講抵死😭
成日講自由,又打壓其他人的自由,如唔認同別國,咪唔比佢去你國家算😎

香港傳媒己死!新聞根本是故事!
引用:
原帖由 子時不安的留言 於 2020-10-29 11:22 PM 發表

久唔久又發生呢種事件,好心收容呢類人,好心無好報㗎!
香港咪又係咁,收留越南,印巴

土耳其罵法國,馬克龍又叫土其其不要干預法國內政,但又干預中國內政,雙重標準

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

引用:
原帖由 香港神仙 於 2020-10-30 12:05 AM 發表

很難的。
除非犯了嚴重刑事如殺人,就只能驅逐出境,送返原地。
或許,法國去改制。
一個文明社會係必須嚴肅正視問題,死一個受害者都嫌多.

法國佬都痴能哂線 食飽飯無屎搞人地宗教

紅白藍白色人種 大部人都自視高傲 目中無人!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommwins 於 2020-10-30 12:13 AM 發表

法國佬都痴能哂線 食飽飯無屎搞人地宗教
人家地方有言論自由,講兩句就殺人,如果唔係中東地區有石油,依啲國家一早俾邊緣化

不論宗教或政治,都應該希望唔好有咁嘅事發生

回覆 引用 TOP

宗教仇殺?

回覆 引用 TOP

RIP

回覆 引用 TOP

民主自由,但不懂尊重信仰自由

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 holo3 於 2020-10-29 11:58 PM 發表

依啲宗教信仰係好極端,話兩句就斬頭,仲惡過耶蘇
宗教極端思想啊

就這樣

歐美不是說這是 宗教自由嗎

他們就好好享受 這些宗教極端思想的 自由吧!

自作孽

引用:
原帖由 holo3 於 2020-10-30 12:16 AM 發表

人家地方有言論自由,講兩句就殺人,如果唔係中東地區有石油,依啲國家一早俾邊緣化
你有你的言論自由
別人有別人的 極端宗教自由

怎麼辦

引用:
原帖由 殖民犬末日 於 2020-10-30 12:25 AM 發表

你有你的言論自由
別人有別人的 極端宗教自由

怎麼辦
宗教自由可以唔守當地法律咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]