• 瀏覽: 4,873
  • 回覆: 85
引用:
原帖由 wgcn 於 2020-10-29 09:46 PM 發表

是無能政府親共,香港失去自由發展。
係太自由了,自由到隨便私了,而且不用坐監🤭🤭

港人唔守法全世界都知啦 有咩咁奇? 律師竟然叫人違法達義都嗡得出口 唔係世界包尾鮮出奇呀?!
仲有呀, 掟汽油彈竟然唔駛踎 仲比官讚優秀 我覺得香港全無法律秩序可言 你問我我比尾二佢! 最尾係印度.

引用:
原帖由 DZDD 於 2020-10-30 01:50 AM 發表

有咩咁奇, 香港咁多黃狗官, 正常人都驚.
香港的黑法官+黑陪審團多的是,👎👎👎

引用:
原帖由 返工會暈 於 2020-10-30 03:26 AM 發表

太子站冇哂香火
所以你肚餓
精境👍👍👍😂😂😂

引用:
原帖由 faip 於 2020-10-30 04:42 AM 發表
多謝班YC囉,害到香港而家經濟死晒,反對派繼續收美國黑金攪事啦,YC繼續支持反對派啦,齊齊推高失業率

中國千祈唔好幫香港,香港係抵L死,幫完YC,佢哋覺得係老馮,尤其是班畢業大學生,全部洗腦冇得救,以為自己萬中無一,其實普通英文都講唔掂,所有中資機構必須拒絕聘請香港大學生,呢班人一定恩將仇報
香港自殘,冇人會可憐的👎👎

引用:
原帖由 9big 於 2020-10-29 09:36 PM 發表
美國民意調查機構蓋洛普(Gallup)周二(27日)發布「2019年全球法律和秩序指數」排名,中國由2018年的第10位

有無攪錯左阿? 全球法律和秩序指數中國仲高過腥港? 個調查仲要係美國佬做 腥港黃人點睇呢?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201029/bkn-20201029200212239-1029_00822_001.html
咁佢老尾又排第幾呀?

宜家美國好似想搞埋新加坡,煽動D人反政府。

新加坡人人有屋住,有工返,緊係第一啦!

引用:
原帖由 9big 於 2020-10-29 09:36 PM 發表
美國民意調查機構蓋洛普(Gallup)周二(27日)發布「2019年全球法律和秩序指數」排名,中國由2018年的第10位

有無攪錯左阿? 全球法律和秩序指數中國仲高過腥港? 個調查仲要係美國佬做 腥港黃人點睇呢?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201029/bkn-20201029200212239-1029_00822_001.html
黃屍狗真係累人累物,一日唔剷除香港無翻身天

引用:

新聞來源連結:
美國佬又攪事

引用:
原帖由 wgcn 於 2020-10-29 09:46 PM 發表

是無能政府親共,香港失去自由發展。
如果香港反共,已經回歸做番漁村la 笨柒

縱容暴力,求仁得仁

中國仲安全過香港,唔知黃絲點睇呢個由美國做嘅民意調查?

香港法律已經受到控制

梗係啦,黑暴襲港,搗亂香港。
抹黑香港,唔跌就奇啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]