• 瀏覽: 22,206
  • 回覆: 452
+42
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 29-10-2020 20:08 發表
舉報漢奸
人人有責
原全正確

當初黃絲係TG搞起底
一樣係人鬥人
寒戰效應左啦

涂謹申條狗賊係唔係好L驚呀?

塗狗又想誇大嚇人,如果無做過,根本無需擔心被人舉報。

班漢奸曱甴最叻就係人鬥人, 唔止鬥佢地唔中意既人, 連對方屋企人都要鬥.

應該系市民反擊暴民,正義人鬥無恥人

999都係人鬥人

熱線應考慮設有獎金,市民報料直接破案,如有一百萬獎金,手足互篤,隨時可捉幾十個漢奸都未定。

係人鬥漢奸美國走狗!

附件

Screenshot_20200930_182527_com.whatsapp.jpg(60.04 KB)

Screenshot_20201001_082850_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(100.62 KB)

Screenshot_20200930_191545_com.tkww.hk.jpg(126.46 KB)

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-10-29 08:05 PM 發表
消息指,警方國安處正研究設立涉及《港區國安法》的報料熱線,但未有推行時間表。 民主黨立法會議員涂謹申憂慮,舉報熱線會令香港不再自由,產生「寒蟬效應」,人與人之間的信任亦會解體。 他認為,一個人本身可能有某些政治想法,與朋友、同事等分享,如有舉報熱線,對方可舉報涉及港獨、顛覆中共政權等,等同鼓勵「人鬥...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1557324_2_L_20201029195457.jpg
咪就係班反對派搞到香港人對立囉😅

知道有人犯法都唔舉報, 屠狗身個劣屍牌一定係執番嚟嘅, 淘寶都要俾幾蚊啦.

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-10-29 08:08 PM 發表
之前起人全家底, 燒店破壞私了, 又唔話人鬥人?
果啲係黑暴pkwc 嘅良知

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-10-29 08:05 PM 發表
消息指,警方國安處正研究設立涉及《港區國安法》的報料熱線,但未有推行時間表。 民主黨立法會議員涂謹申憂慮,舉報熱線會令香港不再自由,產生「寒蟬效應」,人與人之間的信任亦會解體。 他認為,一個人本身可能有某些政治想法,與朋友、同事等分享,如有舉報熱線,對方可舉報涉及港獨、顛覆中共政權等,等同鼓勵「人鬥...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1557324_2_L_20201029195457.jpg
綠帽烏咀狗又黎吠
Oh, 今次唔吠12走狗, 又唔吠奔美走狗, 竟然吠死物國安熱線.

法治社會, 見到有人犯法就要舉報, 有乜問題

只有守法同唔守法, 唔存在人鬥人

如果係咁所有報案熱線都唔洗啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]