• 瀏覽: 1,277
  • 回覆: 13
離島區議員王進洋今日傍晚時於社交網站帖文,透露因今年3月初曾在社交網站表明「拒絕協助支持《基本法》廿三條立法的求助市民」而被廉政公署傳召調查。

王進洋曾向廉署職員強調,如果有支持23條立法的市民反映一些關乎社區環境問題、公眾利益問題以及區內聚賭的問題,他仍會跟進,但如果只是涉及個人利益,或求助人是錯誤一方的話,他不會受理....

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1881971/即時-港聞-曾表示不服務撐廿三條市民-區議員王進洋被廉署調查

呢啲咁嘅壞腦垃圾曱甴驅已完,
不知所謂,真係要DQ佢...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-29 07:23 PM 發表
離島區議員王進洋今日傍晚時於社交網站帖文,透露因今年3月初曾在社交網站表明「拒絕協助支持《基本法》廿三條立法的求助市民」而被廉政公署傳召調查。

王進洋曾向廉署職員強調,如果有支持23條立法的市民反映一些關乎社區環境問題、公眾利益問題以及區內聚賭的問題,他仍會跟進,但如果只是涉及個人利益,或求助人是錯誤一方的話,他不會受理....

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1881971/即時-港聞-曾表示不服務撐廿三條市民-區議員王進洋被廉署調查
梗係用公家錢嚟做私人嘢啦

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 09:15 PM 發表

梗係用公家錢嚟做私人嘢啦
班曱甴驅已完...
好多都係咁垃圾。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-29 11:03 PM 發表

班曱甴驅已完...
好多都係咁垃圾。
所有 黃議員 都係咁衰格

搵藉口唔服務藍絲市民 真係唔使做咩王議員 佢一定係用公家錢 做私人嘢先

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-30 07:49 AM 發表
搵藉口唔服務藍絲市民 真係唔使做咩王議員 佢一定係用公家錢 做私人嘢先
你睇下幅大頭曱甴個撚款就知係乜野人啦。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-30 12:38 PM 發表

你睇下幅大頭曱甴個撚款就知係乜野人啦。
香港大學 曱甴 有乜威呀
一開口就粗口
練精學懶
做個 黃議員 就以為有特權

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-30 08:52 PM 發表

香港大學 曱甴 有乜威呀
一開口就粗口
練精學懶
做個 黃議員 就以為有特權
咪係~執幾雞野一個月,
乜都話唔做正垃圾。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-31 12:20 AM 發表

咪係~執幾雞野一個月,
乜都話唔做正垃圾。
放喺嗰個黃字嘅議員 真係唔使做 靠把口 卡 暴力

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-31 06:51 AM 發表

放喺嗰個黃字嘅議員 真係唔使做 靠把口 卡 暴力
咁多錯字
黃議員 靠轉移視線
抹黑 洗腦 暴力
你話香港點會好

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-31 10:03 AM 發表

咁多錯字
黃議員 靠轉移視線
抹黑 洗腦 暴力
你話香港點會好
罪犯黃耳員

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-31 05:48 PM 發表

罪犯黃耳員
咁又真係唔少曱甴驅已完孭住官非。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-31 06:24 PM 發表

咁又真係唔少曱甴驅已完孭住官非。
今屆嘅區議員 好多都 犯咗罪 我快被d Q

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-1 06:46 AM 發表

今屆嘅區議員 好多都 犯咗罪 我快被d Q
DQ左班違法垃圾,
又要嘥錢補選..

主題標籤 #廉政公署
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]