• 瀏覽: 50,417
  • 回覆: 498
  • 追帖: 4
+29
引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-10-29 07:14 PM 發表

香港咁都上到榜唔撚係呀?
好心痛 同港英侵略年代一樣 行過眼望一吓都比人打

咁藍C 大陸喱快3條6 la

Bye👋

中國境內夜行唔會俾屎渠臭毒曱甴私了

引用:
原帖由 haogaoye 於 2020-10-29 07:43 PM 發表

絕對系。我七、八年前還幾乎要每天上大陸,每晚十點多要獨自從公車站步行兩千米偏僻路去火車站坐和諧號回港,大陸路上一般照明紛暗,持續三了年了,也沒有遇過或見過任何劏死牛,證明當時既大陸已遠比今日既香港安全(無私了、無活燒、無飛磚等)。相信主要原因系大陸WebCam勁多,當街犯罪幾乎系無可能逃脫。認識大陸十幾年當中,只有一次在中午見過有幾個人(應該系罪犯)在火車站附近突然被四方八面跑走出來的便衣公安 ...
唔怪之得香港曱甴要破壞智能燈柱,原來係方便佢哋之後打劫金鋪

香港有黑暴曱甴,有黃狗官包庇,肯定低啦

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-10-29 07:02 PM 發表

前年去張家界,交通燈前唔慢車都告示牌閃燈~~~
係大陸真係行夜街特別放心。
大陸揸車犯咗例(衝燈或不合法轉彎),都會影低張相send畀你, 人贓並獲😂😂😂

引用:
原帖由 team123456 於 2020-10-29 06:24 PM 發表
漢姦 黃屍 曱甴話無民主自由安全有咩用
香港自由,何以見得?

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-10-29 06:34 PM 發表
😂唔駛驚,手足會話美國佬收左共產黨錢啦。
😂X2

引用:
原帖由 tomrtyu 於 2020-10-29 06:46 PM 發表
雖然香港係差左,但點都不至於去到咁低分,起碼低過美國就無咩可能
因為尾角可以攞住支槍,咁獨自出現街咪安全囉

多謝特朗狗、熊背噢令中國人更團結更和諧😊

引用:
原帖由 大叔2020 於 2020-10-29 07:18 PM 發表
我一個人行走國內旅行,晚上去街一向好安全。
大陸連賊都發左達,唔做賊了!

大陸嘅智能鏡頭已經是滅罪黑星

相反香港人連一支智慧燈柱位置都容不下

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2020-10-29 08:10 PM 發表
大陸嘅智能鏡頭已經是滅罪黑星
對,的確威力很大,無處不在的鏡頭,無所遁形!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]