• 瀏覽: 50,093
  • 回覆: 498
  • 追帖: 4
+29
引用:
原帖由 活潑朱古力 於 2020-10-29 07:13 PM 發表

暗示乜嘢??
師兄回乜野?我前邊一直講緊黃絲戰畜喎?

我一個人行走國內旅行,晚上去街一向好安全。

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-10-29 07:18 PM 發表

師兄回乜野?我前邊一直講緊黃絲戰畜喎?
你回我先,我都冇彩你,

過往一年的確唔敢趴趴走

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-10-29 06:17 PM 發表
真係手拳打呆灣岸九九
腳踼香江黃粉絲

10月27日,美國權威民調機構蓋洛普(Gallup)公布的2019全球法律和秩序指數排名中,中國(大陸)位列第3,香港則在榜單中排名83位。此外,蓋洛普還

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201029/398441551874756608704513.jpeg/_BgiXuwVt1b2lftp0HNVLX706-ntCDPJvHpuarx6bmo?v=w1280r16_9

中國排第5!YC見到又開始心理唔平衡啦

引用:
原帖由 活潑朱古力 於 2020-10-29 07:19 PM 發表

你回我先,我都冇彩你,
師兄未能瞓醒?我開題架?你唔係回我?咁你唔應該係呢個題目下回文。

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-10-29 06:17 PM 發表
真係手拳打呆灣岸九九
腳踼香江黃粉絲

10月27日,美國權威民調機構蓋洛普(Gallup)公布的2019全球法律和秩序指數排名中,中國(大陸)位列第3,香港則在榜單中排名83位。此外,蓋洛普還

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201029/398441551874756608704513.jpeg/_BgiXuwVt1b2lftp0HNVLX706-ntCDPJvHpuarx6bmo?v=w1280r16_9
大陸有天眼,犯咗法就算穿州過省,一樣難逃法網!

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2020-10-29 07:20 PM 發表
過往一年的確唔敢趴趴走
趴趴走~~~~

其實歐洲都好亂,夜晚真係唔敢出街

大陸拉人罰人唔會手軟,又無黃法官,阿爺反貪又嚴,少人敢犯法,香港個什麼盧偉聰,林鄭又軟又廢,早d企硬拉人,就唔會搞到班曱甴越黎越狼死,越黎越難收科

引用:
原帖由 dorrislili0305 於 2020-10-29 07:25 PM 發表
其實歐洲都好亂,夜晚真係唔敢出街
美國一樣
十幾年前去美國玩
當地親戚已經講
夜晚唔好出去尤其人少既地方

引用:
原帖由 Chinahk2047 於 2020-10-29 06:48 PM 發表

講起都好想返深圳食下野
我已經由二月想到而家

蓋洛普股東名冊查查先

引用:
真係手拳打呆灣岸九九
腳踼香江黃粉絲

民主白痴一定話係fake news

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]