• 瀏覽: 2,312
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
+5
年青工人與其中一名潛逃期間在內地水域被捕的中學生,去年向旺角警署側門擲汽油彈,汽油彈碎裂,但沒有起火,二人當場被捕。雖然工人在警誡下聲稱

辯方今日求情時,收回因有人以女友裸照作威脅才犯案的說法,並稱被告不想透露犯案原因,只表示非金錢誘使。辯方又指,被告智力較常人為低,受人指使才會犯案。

哦,原來係一個低能仔,唔怪之得咁白癡啦

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/542 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-29 06:08 PM 發表
年青工人與其中一名潛逃期間在內地水域被捕的中學生,去年向旺角警署側門擲汽油彈,汽油彈碎裂,但沒有起火,二人當場被捕。雖然工人在警誡下聲稱

辯方今日求情時,收回因有人以女友裸照作威脅才犯案的說法,並稱被告不想透露犯案原因,只表示非金錢誘使。辯方又指,被告智力較常人為低,受人指使才會犯案。

新 ...
人一黃,好快見閻皇

精彩人生

又一例證,基本黃絲都係弱智既

咁之前講既女友裸照係假既?
呢d大話精一定要重判!

戇鳩曱甴冇撚用

附件

44b1996c1706cef1e00b81862d2ce5dd7b1b9901_b.jpg(41.54 KB)

4ef01b612a5af018862b0ec8389e2909461e7844_n.jpg(88.26 KB)

又一隻曱甴嘅人生更精彩
近日很多曱甴都被判入監獄,睇來曱甴的找數的時候已到

唔為金錢?唔通為女🤤🤤🤤

精彩人生

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-10-29 06:31 PM 發表
唔為金錢?唔通為女🤤🤤🤤
痴瘋兩樣都有,係條懵撚乜都冇唔知為乜。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-29 06:10 PM 發表
肯定元朗白衣人單野引發 
我都睇得出條友的智力同peter仔一樣架了弱智兒

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-29 06:10 PM 發表
肯定元朗白衣人單野引發 
龐sir,咁氣油彈應掟向將軍澳工業村駿光街3號先合邏輯

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-10-29 06:33 PM 發表

痴瘋兩樣都有,係條懵撚乜都冇唔知為乜。
之峰哥,識眾籌,
無業都有車,有錢,又有女。😍
仲可以酒店so 乎。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-29 18:08 發表

新聞來源連結:

...
個個上庭唔係低能白痴就死老豆死老母。黃人真係失敗一族。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]