• 瀏覽: 20,956
  • 回覆: 319
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-29 04:07 PM 發表

「學生動源」前召集人鍾翰林及另外4人,日前疑向美國駐港總領事館尋求政治庇護,但鍾翰林途中被警方國安處人員拘捕。據報,鍾翰林曾向居英港人組織「Friends of Hong Kong」求助,組織回覆查詢確認,當日合共有5名社運人士擬前往美領尋求政治庇護,其中一人持有美國國籍,組織批評美國駐港澳總領事館拒絕伸出援手行為「可恥」。鍾翰林今日早上由警方車輛押送到西九龍法院提堂,暫時毋須答辯,案件押後至明年 ...
持美藉唔係大晒㗎,以前工作處理啲法庭嘢,好多鬼佬一樣被人告,領事唔會理

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-10-29 04:43 PM 發表

有得去,痴瘋都去左啦!
連美國人都唔保........

回覆 引用 TOP

唔使驚
海豹特擊隊
一定會打救你  

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24438485&extra=page=1
三唔識七  將我拉黑 :
阿柒回歸  rigby

回覆 引用 TOP

美狗國點會收留黃狗架,咪玩啦,走狗係要留係目標地方先有用,自己養?邊撚個會嘥狗糧養冇撚用嘅狗?

回覆 引用 TOP

做狗都做唔成

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)

回覆 引用 TOP

吊你特9英同台獨hi莫綺雯個死仆街!!走去用星加坡伺服器hack中央政府網站偷密函??

大少奶俾大家睇中央同中聯辦既伺服器之分別~

大少奶諗中央班大老爺真系想一槍打L死你2個仆街!!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-10-29 04:44 PM 發表

認命啦
美國民主就是這樣
拳頭大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-10-29 04:43 PM 發表

向英國組織求救?點解要去美國領事館呀?去英國領事館會否好一些?
政治十分污穢,冚家產黃絲,黑暴,曱甴冇利用價值,要去就請乖乖哋去差館而唔係領事館。
黃絲,曱甴,黑暴,包括香港大學生要死全家。

kwailo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-29 04:07 PM 發表

「學生動源」前召集人鍾翰林及另外4人,日前疑向美國駐港總領事館尋求政治庇護,但鍾翰林途中被警方國安處人員拘捕。據報,鍾翰林曾向居英港人組織「Friends of Hong Kong」求助,組織回覆查詢確認,當日合共有5名社運人士擬前往美領尋求政治庇護,其中一人持有美國國籍,組織批評美國駐港澳總領事館拒絕伸出援手行為「可恥」。鍾翰林今日早上由警方車輛押送到西九龍法院提堂,暫時毋須答辯,案件押後至明年 ...
跟本得把口之麻,你估真係咁歡迎你咩,傻仔,你係罪犯,暴徒,垃圾黎架

回覆 引用 TOP

須知道一逆佢地意,就會被包圍裝修私了。呢次美領館大穫了....

回覆 引用 TOP

五隻被遺棄的死狗

回覆 引用 TOP

養到個仔咁大,
比美佬做炮灰,
香港家長父母真係好嘢

回覆 引用 TOP

組織稱讚鍾翰林於中學年代已成立組織支持香港民主發展 <= 如果單單為左民主發展, 香港都唔會變到今時今日咁啦....又唔見幾年, 十年前係會咁?  又賴果班爭取GE係廢佬? 係米....永遠光環都只屬於你地呢代, 對嗎???  

回覆 引用 TOP

馬雲!!!美國加州系你地盤~你個仆街有份反中!!!

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~

回覆 引用 TOP

美國國藉又點,四等公民!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]