• 瀏覽: 21,322
  • 回覆: 276
冇錢邊個做漢奸呀⋯⋯
影衰中國人。
所以漢奸要誅九族係有道理。

熱賣及精選
咁多野先56萬,河童住緊貝沙灣啦

卜街啦,冇得保釋。呢鑊鐘翰甴唔知係驚到賴屎定唔敢痾屎

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2020-10-29 11:42 AM 發表

點解佢會喺警察未到前,就好似知道咁,走去美國領事館?
仲有其他幾個都係,警方裡面係咪有內鬼?
傻嘅,黃人話係警察引佢去美領事館㗎

查實係,警察狗仔應該跟緊佢,又者佢身邊有人篤佢

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-29 12:03 PM 發表

之前班曱甴成日話邊有錢收.....係自發

逃學威龍扮傻

呢d咩黎架??? 港幣

我夠知啦........知你又問???..........無限loop
👍👍

引用:
原帖由 南特 於 2020-10-29 12:04 PM 發表

19歲仔,犯國安法,洗黑錢
坐5,6碌一定走唔甩,
坐完出到黎又冇學識又冇經驗,庸庸碌碌咁就一世
到時咪變咗社會嘅負擔囉🤔🤔

曱甴仲唔叫大總統派特種部隊去監獄營救?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-29 11:49 AM 發表

洗黑錢的控罪則指,鍾於去年8月27日至2020年7月29日期間在香港,知道或有合理理由相信,其滙豐銀行帳戶內總值564,318.19港元的全部或部分款項,直接或間接代表任何人從可公訴罪行的得益而仍處理該財產。

曱甴都幾難解釋金錢來源
個棺會幫佢解釋

提出3罷個d收能哂錢 係個d聽話去罷工個班錢又無收 份工又無埋 最能西蠢

附件

Screenshot_20201022_210310.jpg(115.14 KB)

2020-10-29 12:20 PM

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2020-10-29 11:42 AM 發表

點解佢會喺警察未到前,就好似知道咁,走去美國領事館?
仲有其他幾個都係,警方裡面係咪有內鬼?
實情係事領館通知警方!大門外發現爬蟲。

引用:
原帖由 cskch 於 2020-10-29 12:09 PM 發表

無辦法啦. 黑暴出手.. 56萬, 56萬對剛畢業的中學生可能好多, 但又騙唔到成年人. 律師黨一單CASE 都幾百粒.

咁米搵後生仔做咯. 咁後生仔做犯法野就會比人告. 呢樣都無計.

(仲要過左18啦. 已經算係成年人)
都係腦殘🤔🤔

引用:
原帖由 南特 於 2020-10-29 12:04 PM 發表

19歲仔,犯國安法,洗黑錢
坐5,6碌一定走唔甩,
坐完出到黎又冇學識又冇經驗,庸庸碌碌咁就一世
賣國賊係終身職業來架, 出來咪又係一個死賣國走狗

引用:
原帖由 Sprewall 於 2020-10-29 12:10 PM 發表

呢條傻仔真係無得救,我諗佢就算坐十年監出返來都無用,之前睇左佢係bbc個訪問,佢屋企人都已經同割左席,我有咁既仔都當生少個算。
我諗佢肯做反個正常人,父母會原諒的🤔🤔

槍打出頭鳥

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]