• 瀏覽: 10,167
  • 回覆: 133
https://youtu.be/fHIkecTZ4kc

我估菜菜子第一時間著草,逃去日本,
民進黨兄弟,網軍,到時就兄弟爬山囉進入香討影片區

除咗防空,好多人匿埋入地底,一定要用多啲鑽地彈。

其實,最近美日所謂的4.5萬人的軍事演習,是否想助菜菜子一班人著草呢,
民進黨,黑暴如混到入其中,大陸又真係冇乜辦法去拘捕佢地喎!

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-10-29 09:22 AM 發表
除咗防空,好多人匿埋入地底,一定要用多啲鑽地彈。
而家傳民進黨想利用台灣做盾喎!用這方式會否殺錯良民?

不過淫生那邊的太陽花開心囉,有機會試吓自己身體硬定子彈硬!

醒目的台灣民眾應高舉5星紅旗,返來團聚,做乜為菜菜子,擋子彈丫

台灣已宣告成立戰鼓大隊,若發生武統則以擊鼓嚇退老解。

我估唔會無條件投降,點都會作戰,並且急call睇場參戰

蔡英文走佬。

引用:
原帖由 長者 於 2020-10-29 11:16 AM 發表
我估唔會無條件投降,點都會作戰,並且急call睇場參戰
我覺得前國軍統帥講得啱,要打就留返民進黨自己打啦,台灣人民必定投降,做觀眾仲過癮

其實大陸應考慮怎樣快速隔離台民同台獨軍,仲派定櫈仔俾台民做觀眾,看看怎揼扁班台獨分子都過癮

到時唔知燒藥丸會否第一個跑出來投降呢

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-10-29 11:40 AM 發表
蔡英文走佬。
佢原來計劃坐雲豹扮工程車來著草,而家被人篤爆,我諗佢又會揾過第條路著草

扮太陽花?。。?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-29 12:14 PM 發表

我覺得前國軍統帥講得啱,要打就留返民進黨自己打啦,台灣人民必定投降,做觀眾仲過癮

其實大陸應考慮怎樣快速隔離台民同台獨軍,仲派定櫈仔俾台民做觀眾,看看怎揼扁班台獨分子都過癮

到時唔知燒藥丸會否第一個跑出來投降呢
台灣大選國民黨大敗,一定程度顯示台灣人傾向民進黨,不過,我都係估下嘅啫,到時會點邊有人知,話晒而家仲未見到武統

引用:
原帖由 長者 於 2020-10-29 12:25 PM 發表

台灣大選國民黨大敗,一定程度顯示台灣人傾向民進黨,不過,我都係估下嘅啫,到時會點邊有人知,話晒而家仲未見到武統
台灣人傾向中華民國早快滅亡,台獨只係遮醜布等緊燒滅。

會即刻投降,死左唔會做烈士噶,歷史係勝利者寫既

撐起雨傘啦,太多口水,仲有水庫要排洪十9幾億嘴炮發射唔野少

引用:
原帖由 長者 於 2020-10-29 12:25 PM 發表

國民黨俾敗,但真實的係咪大敗,好值得商確囉,有傳民進黨識做票喎??,韓國余瑜單嘢,都有類似傳說!

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-10-29 01:56 PM 發表
撐起雨傘啦,太多口水,仲有水庫要排洪十9幾億嘴炮發射唔野少
你講緊上次排洪,淹死咗幾個台民單嘢嘛?民進黨草菅人命,排洪都唔通知下游的露營人士!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]