• 瀏覽: 10,242
  • 回覆: 133
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-29 09:19 AM 發表
https://youtu.be/fHIkecTZ4kc

我估菜菜子第一時間著草,逃去日本,
民進黨兄弟,網軍,到時就兄弟爬山囉
台灣只係一個島,老解開得佢拖,仲會比你走得甩?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-29 02:17 PM 發表

國民黨俾敗,但真實的係咪大敗,好值得商確囉,有傳民進黨識做票喎??,韓國余瑜單嘢,都有類似傳說!
兩黨一政魚目混珠,台獨是真民國是敗。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-29 02:17 PM 發表

國民黨俾敗,但真實的係咪大敗,好值得商確囉,有傳民進黨識做票喎??,韓國余瑜單嘢,都有類似傳說!
民意嘅嘢,真係唔可以信晒,假過鬼
好似香港咁,話差人地鐵殺咁多人都有人買花悼念,就算死者家屬收掩口費,死嘅唔通個個都係獨家村,咁多手足死晒去邊,一個半個就話啫,死咁多人都冇人出嚟指證,攪到死咗邊個都唔清唔楚,差人點處理案件呀?如果班熱血青年肯收掩口費,香港就唔會有咁多黑暴啦。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-29 09:19 AM 發表
https://youtu.be/fHIkecTZ4kc

我估菜菜子第一時間著草,逃去日本,
民進黨兄弟,網軍,到時就兄弟爬山囉
師兄,早前由美軍策劃之漢光演習已經預演咗。

當中央武統台灣時:

1. 第一時間蔡英文連同親信帶同台灣外滙及財寶進入作戰堡壘;

2. 第二步蔡英文團隊秘密上去台灣東面海上美國軍艦;及

3. 第三步該艦隊用最快速度逃去美軍太平洋基地,之後駛去美國本土。

蔡英文會變成「宋子文第二」!

引用:
原帖由 長者 於 2020-10-29 02:40 PM 發表

民意嘅嘢,真係唔可以信晒,假過鬼
好似香港咁,話差人地鐵殺咁多人都有人買花悼念,就算死者家屬收掩口費,死嘅唔通個個都係獨家村,咁多手足死晒去邊,一個半個就話啫,死咁多人都冇人出嚟指證,攪到死咗邊個都唔清唔楚,差人點處理案件呀?如果班熱血青年肯收掩口費,香港就唔會有咁多黑暴啦。
而家感覺,投票唔等如民主
一人一票只是投票的方式亦唔等如民!

因為以上都係過程

唔係民主的享受

黑暴話俾大家知,投票才是香港禍根

區議會選埋堆垃圾,打巿民,潑巿民漂水,但同民主無關囉!

引用:
原帖由 sng850 於 2020-10-29 02:58 PM 發表

師兄,早前由美軍策劃之漢光演習已經預演咗。

當中央武統台灣時:

1. 第一時間蔡英文連同親信帶同台灣外滙及財寶進入作戰堡壘;

2. 第二步蔡英文團隊秘密上去台灣東面海上美國軍艦;及

3. 第三步該艦隊用最快速度逃去美軍太平洋基地,之後駛去美國本土。

蔡英文會變成「宋子文第二」!
嘩!老細都將會著草,台獨份子仲留在台灣死撐做乜?投降啦,

咪阻住晒兩岸中國人一家團聚!

舉白旗投降

民進黨無啦!無啦!

中國開始玩真了

https://youtu.be/Ws8WZgXLYRs

買定花生。。。等睇台灣回歸囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-29 03:38 PM 發表
民進黨無啦!無啦!

中國開始玩真了

https://youtu.be/Ws8WZgXLYRs

買定花生。。。等睇台灣回歸囉
不會打台灣住。美國一直在中國周邊圍堵一帶一路。隨時準備做低美國,應該已知會歐洲,所以歐洲全面封城。東風17,紅旗17可以直接打入美國本土因速度過高美國無法攔截,歐洲給一個月時間,解放美國

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-10-29 04:11 PM 發表

不會打台灣住。美國一直在中國周邊圍堵一帶一路。隨時準備做低美國,應該已知會歐洲,所以歐洲全面封城。東風17,紅旗17可以直接打入美國本土因速度過高美國無法攔截,歐洲給一個月時間,解放美國
豈不是三戰?

美國唔會為台灣呢班茶葉蛋,拼全國被毀滅風險咁笨嘛

已傳了風,美國會做和事佬,但唔會參戰!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-29 05:50 PM 發表

豈不是三戰?

美國唔會為台灣呢班茶葉蛋,拼全國被毀滅風險咁笨嘛

已傳了風,美國會做和事佬,但唔會參戰!
歐洲已經封城。睇黎滅日本滅美國。歐洲已經知道而選擇做坐岸觀火。

肺炎疫情:英國、歐洲確診人數飆升 各國祭出新禁令力挽狂瀾

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-29 02:23 PM 發表

你講緊上次排洪,淹死咗幾個台民單嘢嘛?民進黨草菅人命,排洪都唔通知下游的露營人士!
排洪淹死人都系國民黨傳統(炸花園口),果然走佬到台灣入面都好多壞人

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-10-29 05:52 PM 發表

歐洲已經封城。睇黎滅日本滅美國。歐洲已經知道而選擇做坐岸觀火。

肺炎疫情:英國、歐洲確診人數飆升 各國祭出新禁令力挽狂瀾
其實,台海兩邊都在備戰況態,可隨時開戰,但難在怎避開傷到台灣民眾,又可以拘捕到名單上的9x人。。。

呢盤棋,看大陸怎捉了

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-29 06:15 PM 發表

其實,台海兩邊都在備戰況態,可隨時開戰,但難在怎避開傷到台灣民眾,又可以拘捕到名單上的9x人。。。

呢盤棋,看大陸怎捉了
台海暫時唔搞住。應搞左美國先,美國一直在玩圍堵一帶一路,而家局勢已經嚴峻。華盛頓 波士頓 休斯頓 費城 紐約 洛杉磯 芝加哥也會成為導彈打擊地區

特朗普 蓬佩奧 仲有一班國會議員紅頭名單,解放美國後將會立刻把其人等拘捕。

另外,應該知會左歐洲,所以歐洲急於全面封城。就係怕美國難民湧入歐洲。

如果中俄真的決定動手。香港會成為東風 白楊 民兵 短兵交接角力的地區。

目前局勢:一切準備就緒,只等發號一聲令下 開戰!!!!
萬事俱備只欠東風!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]