• 瀏覽: 1,364
  • 回覆: 8
他們講到好像很慘無人道,真係好好笑,送日用品是奉旨的嗎?鬼叫你坐監咩!大佬!

如果對住D犯,樣樣都要體貼溫柔,即是對住D殺人犯、黑社會、都要咁樣?當然不應該啦!

Algebra is basic mathematics
引用:
原帖由 Algebra_01 於 2020-10-29 08:31 AM 發表
他們講到好像很慘無人道,真係好好笑,送日用品是奉旨的嗎?鬼叫你坐監咩!大佬!

如果對住D犯,樣樣都要體貼溫柔,即是對住D殺人犯、黑社會、都要咁樣?當然不應該啦!
12蟎徒家屬下次可能要求送雞,佢哋要日日打飛機會好悶

假家屬同泛民咁9臭串, 老共就同你玩大佢.

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-29 09:35 AM 發表
假家屬同泛民咁9臭串, 老共就同你玩大佢.
冇錯.本來一年半載可以回港而家分分鐘整條反革命煽動罪坐番十碌八碌

犯罪、被人拉、坐監從來都唔係講笑,唔係玩玩下

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-10-29 10:13 發表

冇錯.本來一年半載可以回港而家分分鐘整條反革命煽動罪坐番十碌八碌
咪係, 老共係靠搞政治鬥爭起家, 就憑嗰啲2打6, 想鬥贏老共, 真係妄想.

逃犯家屬搞得像英雄一樣,要不要臉啊?
香港的價值觀竟然墮落至此 !  

根本就係香港黃人自己搞出來嘅。

反送中嘅係佢地,自動投中嘅又係佢地,冇得由大陸引渡返港嘅,都係佢地!

On9仔做On9事,反送中嘅結果就係將On9仔長期留在大陸返唔到香港,自己害自己,白癡到死!

如果當時佢地肯支持中港引渡協議,家下12修友,已經返咗香港啦!

香港地黃人咁樣害自己嘅手足,絕對係白癡無極限!

家陣飯民狗同黑記提都唔敢提自己係點樣殘害自己嘅手足,慌死俾班On9仔知道會搵佢地找數!

引用:
原帖由 robin09 於 29-10-2020 11:12 AM 發表
逃犯家屬搞得像英雄一樣,要不要臉啊?
香港的價值觀竟然墮落至此 !  
根本自己去犯罪嘅手足,是自己拿黎衰。所有群組,網絡,冇人認頭去參加、叫人地、甚至冇人講過任何野「承認與認同」,去掟磚、放火、爆玻璃、刑事毀壞、各種行動。

公眾人物嘅黃人更加「無撐過」!
被人拉;檢討下典解被人映到梨!

說穿了,被捕嘅,只是刑事案件罪犯。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]