• 瀏覽: 1,729
  • 回覆: 20
引用:
原帖由 流星star 於 2020-10-28 11:09 PM 發表
台灣殺人案疑犯陳同佳出獄逾一年,仍未到台灣自首,受害人潘曉穎母親原定今日(25日)與警方會面,惟她指因警方未有回覆兩項要求,會面告吹。潘太質疑警方是否誠心正視問題,願意坐下來與台方協商,讓陳同佳盡快取得簽證到台灣受審,還是只想做門面功夫。

行政會議成員、資深大律師湯家驊今(25日)在Facebook表示,對潘媽媽的說法感奇怪,質疑她不怪台方怪警方,嘲諷稱:「看來當局唯一辦法是要求民主派協助 ...
真係抽水抽到太平洋都乾晒

民進黨搞台獨玩死香港,政府一定要出返淡氣

引用:
原帖由 殖民犬末日 於 2020-10-28 11:12 PM 發表
湯大狀平時好忍得的,
而且原來也是泛民一員,
現在估計實在睇吾過眼,
就差衝口而出罵泛民神經病了

泛民都是一群沒有是非觀念
只管叛國賣國反政府的美英代理人
所以政治立場係點吾緊要,最重要係有人性,吾可以放過班仆街黃畜

湯生越嚟越賤格,抽水搵第個啦

引用:
原帖由 form5 於 2020-10-28 11:23 PM 發表
對抗假文宣就係要抽乾水,等黑暴無得亂吹

引用:
原帖由 afternoon 於 2020-10-28 11:26 PM 發表

對抗假文宣就係要抽乾水,得黑暴無得亂吹
都係果句,黃絲藍絲死全家

咁似賭俠大戰拉斯維加斯夾萬梓良投案?要唔要搵晶哥幫手度橋?

引用:
原帖由 殖民犬末日 於 2020-10-28 11:12 PM 發表
湯大狀平時好忍得的,
而且原來也是泛民一員,
現在估計實在睇吾過眼,
就差衝口而出罵泛民神經病了

泛民都是一群沒有是非觀念
只管叛國賣國反政府的美英代理人
個老母係抵畀人鬧嘅 是非不分

潘老母今日「趴趴走」咗未?

引用:
原帖由 form5 於 2020-10-28 11:23 PM 發表
湯生係澄清事實而唔係抽乜嘢水. 反而嗰個白頭送黑頭嘅賤人正正係抽個女嘅死人水, 世間上應該冇比佢更賤嘅老母.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]