• 瀏覽: 999
  • 回覆: 12
【本報訊】去年九月沙田港鐵站疑因跳閘問題引發警民衝突,一名十七歲資優少女期間被警員截停時,驚惶失措下咬傷警員手臂,她事後被控一項襲警罪。被告昨天在沙田法院認罪,律師求情指她患有嚴重抑鬱,案發時一度被嚇得失禁,之後更曾三度企圖自殺,被診斷患上創傷後遺症。裁判官續准被告保釋至九月十一日候懲,期間待索閱其感化及社會服務令報告。
患創傷後遺 曾三度自殺孫姓女被告承認在去年九月廿五日,在沙田新城市廣場一商店外襲擊一名女警。案情指,當晚曾發生懷疑跳閘事件,之後有約一百名示威人士聚集,示威者在警員到達後四散逃去。被告遭警員截停,她在掙扎期間咬了一名女警三秒,令女警上臂有擦傷。
辯方律師求情指,被告與家人關係並不好,去年更因政見不同而變得更差。被告於中一時被評為資優兒童,但其家人不懂照顧她,她後有嚴重抑鬱問題及躁鬱...
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200822/00176_060.html

勇武曱甴西又玩咬人抵拉啦,
瀨親野隻隻都話有病...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-28 07:36 PM 發表
【本報訊】去年九月沙田港鐵站疑因跳閘問題引發警民衝突,一名十七歲資優少女期間被警員截停時,驚惶失措下咬傷警員手臂,她事後被控一項襲警罪。被告昨天在沙田法院認罪,律師求情指她患有嚴重抑鬱,案發時一度被嚇得失禁,之後更曾三度企圖自殺,被診斷患上創傷後遺症。裁判官續准被告保釋至九月十一日候懲,期間待索閱其感化及社會服務令報告。
患創傷後遺 曾三度自殺孫姓女被告承認在去年九月廿五日,在沙田新城市廣場一商 ...
咁多 求情解釋
根本 佢就係中咗範文狗邪教
一定要坐監令到佢頭腦清醒返

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-28 09:34 PM 發表

咁多 求情解釋
根本 佢就係中咗範文狗邪教
一定要坐監令到佢頭腦清醒返
壞腦曱甴西確係要受下靶,
嘗試失自由坐監的滋味...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-28 11:57 PM 發表

壞腦曱甴西確係要受下靶,
嘗試失自由坐監的滋味...
其實呢隻女曱甴已經崩潰咗

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 05:53 AM 發表

其實呢隻女曱甴已經崩潰咗
崩潰的女曱甴

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 09:25 AM 發表

崩潰的女曱甴
呢場運動害咗好多香港人 患抑鬱症

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 10:32 AM 發表

呢場運動害咗好多香港人 患抑鬱症
一個大好少女 又畀泛民狗毀滅咗喇

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 12:02 PM 發表

一個大好少女 又畀泛民狗毀滅咗喇
呢條少女有黑豬仔 陪伴

女仔人家佢哋好鍾意啲卡通人物 黑豬仔

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 12:24 PM 發表
女仔人家佢哋好鍾意啲卡通人物 黑豬仔
隻曱甴傻西可能係狗托世,
鐘意咬人...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-29 04:32 PM 發表

隻曱甴傻西可能係狗托世,
鐘意咬人...
呢條女都幾資優, 識得用口 好似隻狗咁咬人

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 06:11 PM 發表

呢條女都幾資優, 識得用口 好似隻狗咁咬人
佢應該係 一隻奶 美嘅狗女

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 06:26 PM 發表

佢應該係 一隻奶 美嘅狗女
下次呢隻女 狗 出街記得帶口罩

主題標籤 #港鐵
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]