• 瀏覽: 32,261
  • 回覆: 454
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 赤共 於 2020-10-28 08:27 PM 發表
咁仲係唔係黑記?
媽!好亂呀?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-28 07:32 PM 發表
自稱《環球網》記者的內地漢付國豪去年在機場被示威者圍堵及襲擊,案件今續審。辯方繼續盤問付國豪,質疑他案發時並非在機場履行記者職責。付自言當時主要目的是觀察現場情況和學習,而機場內已另有三名《環球時報》同事,他並無獲安排到現場採訪,同意辯方所說屬實,並承認自己只是編輯而非記者,..,不會參與採訪工作。付又聲言案發當晚拍攝警方拘捕示威者時穿上記者反光衣,以免被誤當成示威者,但進入離境大堂後忘記脫下。. ...
多謝你話俾人知,記協係錯嘅,唔係任何人都可以當係記者。

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-10-28 07:36 PM 發表
你都岸撚鳩,係唔係記者同俾人圍毆有乜關係?

係囉,有咩關係,賤格律師又想幫人脫罪

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-28 08:00 PM 發表

當日佢個身份係記者,不過現在又話唔係,呢單野好有問題,會唔會當日佢都有份打人
黑暴曱甴100個人打一個人,都會話係那一個人打佢100個人。

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-28 08:07 PM 發表

如果佢真係扮記者,成件事就唔同晒啦,我懷疑佢係暴徒,不過佢怕比人拉先扮受害者
打人個d咪係暴徒,暴徒打你懷疑的暴徒,即係你係幕後啦😄

但都唔應該禁錮人打人

只有假的才是真的

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-28 07:32 PM 發表
自稱《環球網》記者的內地漢付國豪去年在機場被示威者圍堵及襲擊,案件今續審。辯方繼續盤問付國豪,質疑他案發時並非在機場履行記者職責。付自言當時主要目的是觀察現場情況和學習,而機場內已另有三名《環球時報》同事,他並無獲安排到現場採訪,同意辯方所說屬實,並承認自己只是編輯而非記者,..,不會參與採訪工作。付又聲言案發當晚拍攝警方拘捕示威者時穿上記者反光衣,以免被誤當成示威者,但進入離境大堂後忘記脫下。. ...
你咁白痴都有,真係黃絲冇個正常。坐監做監躉果幾個都預咗啦

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-28 07:50 PM 發表
唔係記者,當日又喺現場?付生係咪參加暴動呀
你幾時去探果幾個監躉啊?

引用:
真係好笑,喺暴亂現場,大把人穿上反光衣,就話自己係記者!

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-10-28 07:44 PM 發表

黐線,著唔著反光衣有咩關係,著就打人合法?
黃媒曱甴造謠轉移視線的手法。

又一篇垃圾報道

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]