• 瀏覽: 32,271
  • 回覆: 454
  • 追帖: 1
+12
著反光衣就打得? 定係扮記者就可以打?

係既年初個一百個假記者我係唔係可以去打佢地一身?

引用:
原帖由 team123456 於 2020-10-28 07:38 PM 發表

就算係演員又點,黃屍 曱甴就可以打人,縳住唔俾人走?
當日佢個身份係記者,不過現在又話唔係,呢單野好有問題,會唔會當日佢都有份打人

唔係記者就要俾班曱甴除褲雞姦?

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-28 08:00 PM 發表

當日佢個身份係記者,不過現在又話唔係,呢單野好有問題,會唔會當日佢都有份打人
我當佢真係扮記者係咪可以俾人打同俾人縛唔放?佢有份打人你咪拎証據出黎囉,個陣咁柒多黑記唔會影唔到掛

死黃屍 on99冇人性
幾十人圍毆一個人重覺得自己岩
pk死黃屍

引用:
原帖由 team123456 於 2020-10-28 08:02 PM 發表

我當佢真係扮記者係咪可以俾人打同俾人縛唔放?佢有份打人你咪拎証據出黎囉,個陣咁柒多黑記唔會影唔到掛
如果佢真係扮記者,成件事就唔同晒啦,我懷疑佢係暴徒,不過佢怕比人拉先扮受害者

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-10-28 07:36 PM 發表
你都岸撚鳩,係唔係記者同俾人圍毆有乜關係?

x 2

唔係記者就打得?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-28 07:32 PM 發表
自稱《環球網》記者的內地漢付國豪去年在機場被示威者圍堵及襲擊,案件今續審。辯方繼續盤問付國豪,質疑他案發時並非在機場履行記者職責。付自言當時主要目的是觀察現場情況和學習,而機場內已另有三名《環球時報》同事,他並無獲安排到現場採訪,同意辯方所說屬實,並承認自己只是編輯而非記者,..,不會參與採訪工作。付又聲言案發當晚拍攝警方拘捕示威者時穿上記者反光衣,以免被誤當成示威者,但進入離境大堂後忘記脫下。. ...
非法禁錮加打人同被打嘅個人嘅身份有乜關係.!!

呀頭果你回頭是岸做返份正常少少嘅報紙喇.

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-28 07:35 PM 發表
一睇就知道係大陸演員啦,正常人點會比人打的時候會笑喎
大陸演員
就可以打??????

白L痴!唔係記者就可以打人?黃人思維真係奇9怪!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-28 07:32 PM 發表
自稱《環球網》記者的內地漢付國豪去年在機場被示威者圍堵及襲擊,案件今續審。辯方繼續盤問付國豪,質疑他案發時並非在機場履行記者職責。付自言當時主要目的是觀察現場情況和學習,而機場內已另有三名《環球時報》同事,他並無獲安排到現場採訪,同意辯方所說屬實,並承認自己只是編輯而非記者,..,不會參與採訪工作。付又聲言案發當晚拍攝警方拘捕示威者時穿上記者反光衣,以免被誤當成示威者,但進入離境大堂後忘記脫下。. ...
毒果講什麼都冇用,始終都係暴徒打人。

引用:
原帖由 alvinip 於 2020-10-28 08:22 PM 發表
白L痴!唔係記者就可以打人?黃人思維真係奇9怪!
醜化人講野唔準確,所以黑暴打人有理囉

引用:
記協話人人都可以做記者,唔好唔認數

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]