• 瀏覽: 12,484
  • 回覆: 247
  • 追帖: 1
+9
都係為左揾$落自己袋

屌 又話民主 小數服從多數 實際就係輸打贏要
全部有書唔讀 甘願做曱甴 浪費哂我哋納稅人d錢

又睇下法庭受唔受理先啦....屌

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-28 05:03 PM 發表
所以選都on 9...….40 vs 1 贊成都可以話推翻結果
一票孤行都仲出黎柒

引用:
原帖由 skirt333 於 2020-10-28 05:12 PM 發表

一票孤行都仲出黎柒
張達明都投支持先好笑學生會bin 9 佢C先啦

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-28 04:53 PM 發表

會唔會請投贊成票嘅張達明?
張達明係投了讚成票...

40票贊成1票反對都想推返?個結果對自己不利既就發爛渣。其實一直想破壞香港選舉制度就係呢班人。

原來個所謂「後續行動」,就係「研究」呀,真係辛苦晒,大學生啱既,等唔切畢業就轉做「研究生」,因為畢業之後都搵唔到工,於是就去慢慢研究啦,睇下可以研究出 d 乜法律出黎去推翻校委會決定,之後記得幫埋國泰班機組人員研究喎,睇下點樣可以用法律途徑去推翻唔簽新約就要解顧的決定!

冇 可 能

引用:
原帖由 max3350 於 2020-10-28 04:59 PM 發表
就係擺明阻你上仕, 吹呀, 
具體上點阻 ?

退學啦,學生以為間學校自己開?

香港學生想學校變成港獨指揮中心?

垃圾學生要記住:(你地從來無為香港貢獻過,不停索取納稅人利益,學生只係一班被洗腦無得救嘅罪犯)

讀過香港嘅大學都知大學3年時間只係用嚟玩樂拍拖,點解香港要俾資源養班罪犯?呢3年大學光音,學生能否交代自己學過d咩?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-28 16:50 發表
【Now新聞台】港大學生會指,校委會決定對港大學術自由造成衝擊,會研究以法律行動,尋求推翻校委會決定。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/HKU-SU-201027-23.jpg

乜其他校委無投票權? 難道只有本科學生有投票權?
制度一直以來本科生只佔一票亦只有呢票反 ...
目的都係比錢公文袋劣屍

引用:
原帖由 arhon009 於 2020-10-28 05:11 PM 發表
又睇下法庭受唔受理先啦....屌
其實有乜理 ?

研究幾耐呀?直接問攻民黨咪得囉

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-28 17:03 發表
所以選都on 9...….40 vs 1 贊成都可以話推翻結果
佢地只在乎自己的想法
不順自己的都要反

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]