• 瀏覽: 39,021
  • 回覆: 454
+22
呢隻外籍曱甴要唔要遞解出境?

人在做,天在看。黃屍走狗一件都不能少。

手足又可以幫智將籌錢!正!

引用:
原帖由 廚房橙色採購 於 2020-10-28 05:33 PM 發表
無業漢,售貨員,地盤工,又話黃屍全是高學歷人士嘅
外國人, 做地盤仲唔夠高呀?? 你想點呀??
班死老母黃屍見到已經流晒口水,
預備含撚啦

自作自受!

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2020-10-28 04:49 PM 發表
612血饅頭基金律師幫到D咩?
梗係幫佢上訴,咪又可以喺基金申報多啲劣師費囉,唔夠錢又搞下捐款,大把蠢曱甴捐。

引用:
原帖由 amycheunggo 於 2020-10-28 04:38 PM 發表
罪有應得!判得好!今晚開香檳!
值得慶祝!
成57歲,仲帶頭打人,在後生時都唔方係好人,祇不過壞人變老,今次判4年就差唔每多,比較正常判案。
香港實在太多此類壞人變老去作惡的例子,戴妖三怪啦、雙李漢奷啦、陳四萬、魔鬼君、社棍雄啦............多到數唔哂。

jy08殖民狗奴才係咪俾警察捉左,咁耐無捕頭,葉賤b低b死撚左,無晒影

政治打鴨,15個月

又有三隻行私刑的曱甴入獄,真是晒佢地,人生又可以更精彩

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-10-28 04:46 PM 發表
判48個月條柒頭都近登六,仲未撚化嘅🤗
應該全部4年先公平

千祈唔好手軟,趁黃絲近期唔掂要大舉反擊!!

打人打斷埋香港的聲礜和將來!
要賠命給香港!

引用:
原帖由 kkchan905 於 2020-10-28 06:11 PM 發表
惡人應有此報,可惜有太多漏網曱甴,快啲捉晒佢哋
同意!

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-10-28 04:13 PM 發表
去年10月多區爆發反《禁蒙面法》示威,兩名男子在旺角拍攝示威者「大頭照」及清路障時,被誤認為警察,遭到大批示威者「私了」。2男1女早前承認傷...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201028/_2020102815583493590.jpg

……………………………………………………………………

天網恢恢,後果 ...
法官英明

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]