• 瀏覽: 39,086
  • 回覆: 454
+22
引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-10-28 04:21 PM 發表
4年好快過,返出黎唔好再做曱甴
返出黎就有精彩人生。

正式黑衣賤種

精彩人生

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2020-10-28 04:45 PM 發表
3名被告依次是男子羅偉華(57歲)

57歲坐完出黎都60
咁大個人都咁ON9
你轉左營,唔支持手足呀

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-10-28 04:47 PM 發表
香港又死
出國又死
早d去死

依度咪成日有個契弟話This way sir嘅,唔知依排死咗去邊呢?

正式黑衣賤種

恭喜晒

點解可以揀條輕啲嘅罪認?

人在做
Cam在看

附件

4ef01b612a5af018862b0ec8389e2909461e7844_n.jpg(88.26 KB)

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-10-28 04:13 PM 發表
去年10月多區爆發反《禁蒙面法》示威,兩名男子在旺角拍攝示威者「大頭照」及清路障時,被誤認為警察,遭到大批示威者「私了」。2男1女早前承認傷...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201028/_2020102815583493590.jpg

……………………………………………………………………

天網恢恢,後果 ...
引蛇出動完, 咪收網囉

都好既, 一次性刮骨治療,好過成日復發

希望全港巿民,以後有安樂茶飯

可以係鹽倉被私

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-10-28 04:13 PM 發表
去年10月多區爆發反《禁蒙面法》示威,兩名男子在旺角拍攝示威者「大頭照」及清路障時,被誤認為警察,遭到大批示威者「私了」。2男1女早前承認傷...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201028/_2020102815583493590.jpg

……………………………………………………………………

天網恢恢,後果 ...
認得咁順灘

癈青自私心胸,自己無既別人都要無,但無想過攬炒受苦既話佢哋失學失業仲慘

15,48個月益左佢地啦,而家失業潮入去好食好住

支持追捕曱甴!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]