• 瀏覽: 16,718
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
+15
唔知國泰賠返?$

有咁耐風流有咁耐折墮
若然未報時辰未到
做雞係最後歸宿

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-10-28 05:53 PM 發表
god god雞現眼報

11760313 11760314 11760315 11760316 11760317 11760318 11760319 11760320 11760321 11760322
Good job
Please repeat and repeat

引用:
原帖由 m11ce 於 2020-10-28 06:39 PM 發表
個個都想做保安,真喺有咁大需求咩
其實都真係好大需求
成日見請人 特別夜更
好多人冇得撈 都走去做住保安先

5號交租,缺$1不可

都唔夠租半山區

後生果班咁鐘意攬炒罷工,依家咪可以慢慢罷啦!d工作留返比好鐘意返工既人返啦!

弓起國泰曱甴,攬炒成功,炒埋自己

活雞供應充足

引用:
原帖由 ckwarthur 於 28-10-2020 04:03 PM 發表
新冠肺炎疫情打擊本地經濟多時,根據政府統計處數字,最新的失業率為6.4%,屬近16年來的高位,就業不足率則維持於3.8%

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201028/photo/bkn-20201028133404450-1028_00822_001_01b.jpg?20201028145203

新冠肺炎疫情打擊本地經濟多時,根據政府統計處數字,最新的失 ...
屋租當你平均 16000-20000
話賠償僅夠交租我唔撚信囉
你話唔夠交十年租都信下
報導完全標題黨刻意寫得極度負面

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-10-28 07:01 PM 發表

咪玩啦,做得1年邊會有長期服務金
做左一年嗰個係同家人一齊住㗎,係講其他人啊

哪有正常老闆會聘請曱甴?

死性不改,大話連遍

引用:
原帖由 ckwarthur 於 2020-10-28 04:03 PM 發表
新冠肺炎疫情打擊本地經濟多時,根據政府統計處數字,最新的失業率為6.4%,屬近16年來的高位,就業不足率則維持於3.8%

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201028/photo/bkn-20201028133404450-1028_00822_001_01b.jpg?20201028145203

新冠肺炎疫情打擊本地經濟多時,根據政府統計處數字,最新的失 ...
"準時交租, 缺$1不可!"

俾返多少人情,$債肉償

年青人如果識得感恩做人做事、有分寸,對工作投入,對顧客和老板尊重點。香港唔會攪成咁!  
量入為出和努力工作,唔會有問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]