• 瀏覽: 15,191
  • 回覆: 141
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 ikeafoot 於 2020-10-28 05:26 PM 發表

講真
都係服務人員
請尊重別人
本人只反感黃屍空姐
黃絲空姐係令人反感,但就算不黃, 都要學返貼地D...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckwarthur 於 2020-10-28 04:03 PM 發表

新冠肺炎疫情打擊本地經濟多時,根據政府統計處數字,最新的失業率為6.4%,屬近16年來的高位,就業不足率則維持於3.8%

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201028/photo/bkn-20201028133404450-1028_00822_001_01b.jpg?20201028145203

新冠肺炎疫情打擊本地經濟多時,根據政府統計處數字,最新的失 ...
我有層樓租咗俾國泰空姐,
老老實實,
準時交租, 缺$1不可!

yes!

回覆 引用 TOP

去做一樓一
有套制服加多200蚊
一定好搵過以前多多聲

要多謝班罷工人仕,冇佢地都吾會咁快有炒人

回覆 引用 TOP

裁員時,長期服務金唔對沖MPF,再補多一個月人工。屌那星,搵均全香港都無咁著數啦,屌你

引用:
原帖由 ckwarthur 於 2020-10-28 04:03 PM 發表

新冠肺炎疫情打擊本地經濟多時,根據政府統計處數字,最新的失業率為6.4%,屬近16年來的高位,就業不足率則維持於3.8%

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201028/photo/bkn-20201028133404450-1028_00822_001_01b.jpg?20201028145203

新冠肺炎疫情打擊本地經濟多時,根據政府統計處數字,最新的失 ...
呀胡小姐,公司請人係跟職位而比人工,唔係因為你要駛幾多比幾多你,父母有冇教你常識,老師有冇教你知識,除左反政府,老馮要就你,你仲識乜,你駛幾多你ge 事,冇錢買乜野樓
黃小姐,你2x 就心儀保安,你的人生都好可悲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三碌木 於 2020-10-28 06:07 PM 發表

裁員時,長期服務金唔對沖MPF,再補多一個月人工。屌那星,搵均全香港都無咁著數啦,屌你
ㄧ於一毫字都唔比

回覆 引用 TOP

引用:

報應呀!
扺撚死

不是賠償少,系租貴。 所以不要吵國泰。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-10-28 05:30 PM 發表

『胡指「如果你在香港要交租,當你交完租,筆錢都唔夠交管理費」,又指「如果唔交水電煤嘅話,應該可以捱多2個月。』都唔知佢噏乜叉嘢?響香港有邊個唔使交租?買咗樓咪唔使交租囉。
唔交水電煤可以頂多2個月...邊到既水電煤要咁貴啊!佢應該係咁大個人都未交過水電煤

保安、物管、保安⋯都係同一類行業.…

回覆 引用 TOP

屎袋革命啦嗱

回覆 引用 TOP

我都好辛苦㗎。
多咗人响深水埗,
你話點揀好?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]