• 瀏覽: 14,958
  • 回覆: 191
  • 追帖: 1
美國大選11月3日舉行在即,有美媒報道指,大批美國民眾憂慮美國大選當日會出現暴亂,正預先囤積廁紙等必需品,甚至購買槍械及彈藥,以備不時之需,美國槍械及彈藥的銷量更已破紀錄。報道更指,有美國民眾已計劃在

美國人會唔會買呢支野看門口呢?

新聞來源連結:

https://inews.hket.com/article/2786639/【美國大選】美國民眾憂大選釀暴亂 預先囤積槍械、廁紙

熱賣及精選
買呢支野看門口,勁好多㗎

買定花生先.

盲搶鹽

解散美國聯邦制刻不容緩!支持各州獨立,原住民獨立!光復阿美利堅,時代革命!

come on, Show time

內戰可預期
傻侵宣戰打自己人

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-28 01:09 PM 發表

美國大選11月3日舉行在即,有美媒報道指,大批美國民眾憂慮美國大選當日會出現暴亂,正預先囤積廁紙等必需品,甚至購買槍械及彈藥,以備不時之需,美國槍械及彈藥的銷量更已破紀錄。報道更指,有美國民眾已計劃在

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2785000/2786639/20201027_gun_1024.png

117 ...
美國平民買唔到全自動槍械,只可以買單發或半自動,例如.50口徑 M82,M700,沙鷹。.44密林,.357密林之類一槍入魂打到人爆開嘅“平民”武器囉。

各家各戶忙於係門口左右兩旁放置火神砲

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-28 01:20 PM 發表

買定花生先.
等睇美國美麗風景線...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
引用:
原帖由 richardli008 於 2020-10-28 01:22 PM 發表

解散美國聯邦制刻不容緩!支持各州獨立,原住民獨立!光復阿美利堅,時代革命!
合久必分...二百年國運已完...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

美麗的風景線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-28 13:25 發表

等睇美國美麗風景線...
輸打贏要, 就係民主自由嘅特色.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-28 01:20 PM 發表

盲搶鹽
選個總統要儲廁紙

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-28 01:20 PM 發表

買定花生先.
x2

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]