• 瀏覽: 13,346
  • 回覆: 170
講左咁耐赤化都係個口號, 佢話咩就係咩

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 04:18 PM 發表

唔係我亂講,係你亂講,你先唔知咩係赤化
又真正香港人又傳統香港人
啲獨裁匪黨就係野蠻打橫嚟所以吓吓要搬祖宗18代咄嚟壯膽 :sm ...
我是否亂講,你心知肚明啦!!

你唔同意我解讀方法,咁你眼入邊乜嘢叫赤化!有冇啲咩客觀嘅標準呢?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 04:22 PM 發表

志偉“假如我是粒的”就睇
唔好成日掛住睇東京熱,一本道,攞啲時間出嚟,睇吓啲有意義嘅電影。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 04:24 PM 發表

以前係慧格黨
佩羅斯就試過3人辯論
全部事實
今屆呢?

其實美國都係兩黨尊政, 同一黨尊玫差別都唔大, 而且一開始都知道只有兩黨內控制力最多個兩. 三個大佬玩哂。

樓主我真係服咗你,你果然與眾不同!!

你真係已經固執到極點!!

我收聲!!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 04:33 PM 發表

ballotpedia.org › List_of_registered_...

List of registered 2020 presidential candidates - Ballotpedia
As of October 26, 2020, there are 1,224 candidates who filed to run, including: 325 Democra ...
所以問你囉
點解睇新聞
剩係見到
兩個老野 ?

強烈要求版主移此帖去娛樂版。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 12:08 PM 發表
有道違憲國安法醞釀經年
領導大叫1國兩制基本國策基本法不變形不走樣
照樣1意孤行通過
又喺海上擄走港人囚禁唔俾見律師
基本法22條呢個唔算果個唔算
而家仲整隻黨委落嚟KongU
係咪台獨份子滲透咗入最高權力機關?
閣下果然係做謠抹黑,妖言惑眾嘅高手

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]