• 瀏覽: 4,150
  • 回覆: 78
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 邦之星 於 2020-10-28 11:42 AM 發表

五毛又生氣了
有本事走先講啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生綠色腳指 於 2020-10-29 11:54 AM 發表

比條毛咩250蚊班曱甴垃圾都沒
唔會啩,果201萬人點解唔做此行為?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-10-28 11:42 AM 發表

五毛又生氣了
點會生氣,送走曱甴癈青對香港百利而無一害

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生綠色腳指 於 2020-10-29 11:57 AM 發表

咁,你認為有邊個國家想收留垃圾?所以D垃圾日反夜反,走又走唔到😂😂😂

11762445 11762446
香港就係太多垃圾自大、自戀、自我為是!以為歐美國家真心關心香港人,你地永遠要認清一樣野,每個國家政府都會優先以自己國家利益為大前提,歐美點解咁「關心」香港?因為可以打香港牌黎打擊中國!香港淪為戰場,對歐美黎講不痛不癢,對中國先有打擊,對香港人先係災難!

快d走啦,唔好撚煩

AC米蘭永遠會歌

還我本性 心裡嗌著這兩個字
紅紅黑 就係咁撚慳

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生綠色腳指 於 2020-10-29 11:54 AM 發表

比條毛咩250蚊班曱甴垃圾都沒11762427
如果有邊位唔夠錢申請退出中國籍而需要眾籌,我可以捐番些小!

水魚過左去
返黎叫回流

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急屎 於 2020-10-29 12:46 PM 發表

香港就係太多垃圾自大、自戀、自我為是!以為歐美國家真心關心香港人,你地永遠要認清一樣野,每個國家政府都會優先以自己國家利益為大前提,歐美點解咁「關心」香港?因為可以打香港牌黎打擊中國!香港淪為戰場,對歐美黎講不痛不癢,對中國先有打擊,對香港人先係災難!
每個歐美國家,不論元首總統定議員,一出聲只會講符唔符合自己國家最大利益,只有D曱甴豬西就去符合人地利益

回覆 引用 TOP

引用:

五毛又生氣了
我地不知幾想英賊國收留香港所有漢姦 黃屍 曱甴,可能係我地同漢姦 黃屍 曱甴唯一共同目標

回覆 引用 TOP

行政費又收7000

回覆 引用 TOP

英媒報道,英國實施最嚴厲第3級封鎖的地區持續擴大,英國政府有意在目前的封鎖三級制之上,增設第4級封鎖,全國封城禁止不必要外出,餐廳停業。

有指首相約翰遜周五已與財相、衛生大臣等高級閣員相討相關事宜,最快下周三起實施,維期直至12月1日,或於周一安排記者會宣布。

英國周五公布,過去一日再增加逾24,405宗確診,新增 274人死亡,  累計確診99萬人, 4.6萬人死亡。料明日確診突破100萬人。

香港及台灣的失智症患者,在輪子恨國黨人物及美資綠媒長期洗腦下, 每天接收無數的假新聞及各種無中生有既陰謀論, 產生了一種叫皈依者狂熱的病態, 逐漸失去對是非的基本判斷力。
引用:
原帖由 jalsen8888 於 2020-10-31 03:36 PM 發表

英媒報道,英國實施最嚴厲第3級封鎖的地區持續擴大,英國政府有意在目前的封鎖三級制之上,增設第4級封鎖,全國封城,禁止不必要外出,餐廳停業。

有指首相約翰遜周五已與財相、衛生大臣等高級閣員相討相關事宜,最快下周三起實施,維期直至12月1日,或於周一安排記者會宣布。

英國周五公布,過去一日再增加逾24,405宗確診,新增 274人死亡,  累計確診99萬人, 4.6萬人死亡。料明日確診突破 ...
但我都係支持黃人移民去英國, 大家開心,

到時香港人少D, 樓平D, 招聘廣告都多返D.  

https://youtu.be/a7JEj_LwhHE

香港及台灣的失智症患者,在輪子恨國黨人物及美資綠媒長期洗腦下, 每天接收無數的假新聞及各種無中生有既陰謀論, 產生了一種叫皈依者狂熱的病態, 逐漸失去對是非的基本判斷力。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 急屎 於 2020-10-29 12:49 PM 發表

如果有邊位唔夠錢申請退出中國籍而需要眾籌,我可以捐番些小!

回覆 引用 TOP

二千五蚊養你五年,曱甴快啲死去英國啦!

回覆 引用 TOP

申請佐之後係英國讀書有冇好處?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]