• 瀏覽: 36,907
  • 回覆: 150
  • 追帖: 1
+3
呢條雞蟲真以為自己係邊個,仲有大量垃圾傳媒報佢仲乜鳩

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-28 10:46 AM 發表

香港可悲在自己土地上出了一批又一批亂港之徒,這批人不愛不助香港也算數,但還要反過來似血海深仇般聯上外人來毀港到底
唔知侵華戦爭時,中國的漢奸多,還是現在D港奸多D呢,莫非一代新人勝舊人是真的?。

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-28 10:32 AM 發表
美國國務院次卿克拉奇早前率團訪台三日,對台灣是空前大事,台灣蔡英文政府上下十分重視。克拉奇除了會見台灣政府高層,還抽空會見了一些異見人士...

林榮基促美支援留台港暴,林走狗在港時巳胡言亂語屈國家不是,他本人著草呆台後也死心不息地要把同為呆台嘅亂港之徒包庇到底,好等這批反中亂 ...
佢只是美國的門口狗, 負責吠, 主人叫佢講咩就講咩啦, 否則冇狗糧啫

崩口人忌崩口碗,叫天蓬元帥支援黑暴咪即是默認美國黑暴係正確的,林榮雞以為自己係邊個...

引用:
原帖由 FX2036 於 2020-10-28 10:41 AM 發表
美國政棍:要呢班火魔法師來美,容不易美國一夜變天。
香港啲「火魔法師」去到美國,好小兒科㗎咋。
佢哋見到白人,腳都軟埋,仲有乜鬼魔法?
而且美國黑警唔似香港警察咁克制,亂槍掃一輪,香港曱甴就收皮㗎喇。
不過害蟲始終係有害無益,又係黃種人,除咗少數佢哋一手吹捧出來嗰啲,美國政棍點會歡迎?

引用:
原帖由 seaapex 於 2020-10-28 01:25 PM 發表

唔知侵華戦爭時,中國的漢奸多,還是現在D港奸多D呢,莫非一代新人勝舊人是真的?。
肯定香港漢奸多,以前有利益先做漢奸,依家白痴無腦嘅漢奸一大堆

咸蟲基當自己係民主鬥屎?美國只當你係狗,台灣就當你係寄生蟲,當日你口中經常講言論自由,不如你係台灣出本書係唱衰台灣,唱衰民進黨,話英文係基婆,全部都係事實,睇下你下場係點?

武統開始了
快打

人地fat pig 做得乜

引用:
原帖由 sharpx 於 2020-10-28 01:39 PM 發表

肯定香港漢奸多,以前有利益先做漢奸,依家白痴無腦嘅漢奸一大堆
有理由,你講的好貼切。又自動送中,又被裁員,去做難民又被強姦,去揾蔡蔡子生不見人,死不見屍,無名無姓無親無故,乜水都唔知。有少少腦那些荷包脹脹,住貝沙灣,六星酒店啪啪啪,做下區議員,收兒皮一個月。餓了就大把人血饅頭食,開下食店叫下所謂口號,廚師也不用請,賣垃圾也大條白痴無腦排隊食,不過永遠食完比差評,佩服啦。

邊個係主人邊個係狗都未識分!邊有狗叫點主人

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 28-10-2020 10:32 AM 發表
美國國務院次卿克拉奇早前率團訪台三日,對台灣是空前大事,台灣蔡英文政府上下十分重視。克拉奇除了會見台灣政府高層,還抽空會見了一些異見人士...

林榮基促美支援留台港暴,林走狗在港時巳胡言亂語屈國家不是,他本人著草呆台後也死心不息地要把同為呆台嘅亂港之徒包庇到底,好等這批反中亂 ...
在美國政棍面前,台灣人只係一隻狗,要識分尊卑,冇大冇細

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 28-10-2020 10:40 AM 發表

台灣又買毒豬,又買武器,但講一下自己既請求就被忽視
有好人唔做,係要做賤鬼
但郭台銘在威斯康辛州開間LCD廠係流的,老點特朗普

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]