• 瀏覽: 19,630
  • 回覆: 150
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Schnauzer 於 2020-10-28 12:49 PM 發表

我想問什麽時候統一,我等到花也謝了,我恨鐵不成鋼,中南海的領導們,你們究竟在想什麽?怕打輸了共產黨政權不保嗎?
反正跑不掉,在挑時間何時下手最合乎中華民族復興啊!
這要從國家的視角衡量,我對中共領導層收台決心是百份百信任的。

直線國國王雖然見識有限不知何謂平面立體, 但只要在自己的國度開心過活每一天, 此生足矣.

回覆 引用 TOP

點解賣書會變異見人仕嘅? 咁賣毒品系咪異見人仕? 重可以叫人養佢成世? 幾好喎.

回覆 引用 TOP

Hong Kong Anti government gangs are so stupid.

又係傳!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-28 10:53 AM 發表

問題這批禍港人渣很懂看時勢,那裡有點風聲不對徑,他們又再逃到別處繼續向白人世界裝可鄰作古仔屈國家不是,走他們反中亂港發財嘅道路
當中國富強起來,呢D漢奸、走狗、賣國賊就會為佢哋所作所為,付出沈重代價,被全世界拋棄。

引用:
原帖由 tktprim 於 2020-10-28 12:56 PM 發表

Hong Kong Anti government gangs are so stupid.
totally agree that all

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Boomber123 於 2020-10-28 12:57 PM 發表

當中國富強起來,呢D漢奸、走狗、賣國賊就會為佢哋所作所為,付出沈重代價,被全世界拋棄。
但願如此

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-10-28 11:51 AM 發表

五毛又high了
漢奸又傷心了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-28 10:32 AM 發表

美國國務院次卿克拉奇早前率團訪台三日,對台灣是空前大事,台灣蔡英文政府上下十分重視。克拉奇除了會見台灣政府高層,還抽空會見了一些異見人士...

林榮基促美支援留台港暴,林走狗在港時巳胡言亂語屈國家不是,他本人著草呆台後也死心不息地要把同為呆台嘅亂港之徒包庇到底,好等這批反中亂 ...
林榮基出賣了還收押在內地的戰友,佢重好意思出來!

回覆 引用 TOP

笑死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-28 10:32 AM 發表

美國國務院次卿克拉奇早前率團訪台三日,對台灣是空前大事,台灣蔡英文政府上下十分重視。克拉奇除了會見台灣政府高層,還抽空會見了一些異見人士...

林榮基促美支援留台港暴,林走狗在港時巳胡言亂語屈國家不是,他本人著草呆台後也死心不息地要把同為呆台嘅亂港之徒包庇到底,好等這批反中亂 ...
美國,有心無力

回覆 引用 TOP

引用:

美國佬只會當呆灣同香港廢青係棋子,要你吠就吠,要你sit就sit,目的只有係反中亂港,當冇價值(曱甴去到呆灣,老美眼中只會係等同垃圾)就即變condom

回覆 引用 TOP

引用:

其實當時咩原因捉返大陸?

回覆 引用 TOP

鹹蟲唔好攪咁多野啦
搵肥菜出左火 就算啦

回覆 引用 TOP

冇利用價值做乜要幫你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]