• 瀏覽: 36,816
  • 回覆: 150
  • 追帖: 1
+3
佢當埋自己係港青

你睇下鍾瀚霖嘅下場,點解響美國領事館門口畀人拉?
擺明就係用完即棄啦!

台狗宇宙第一

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-28 10:32 AM 發表
美國國務院次卿克拉奇早前率團訪台三日,對台灣是空前大事,台灣蔡英文政府上下十分重視。克拉奇除了會見台灣政府高層,還抽空會見了一些異見人士...

林榮基促美支援留台港暴,林走狗在港時巳胡言亂語屈國家不是,他本人著草呆台後也死心不息地要把同為呆台嘅亂港之徒包庇到底,好等這批反中亂 ...
美狗彩你理垃圾都傻,都唔可以係hk 攪事,仲邊有價值,仲要養你,安能九

都話呢班流亡廢青注定係用完即棄既condom啦,講你又唔信

克拉奇心裡已在孖叉:
[你條雞精,在大陸養妹仔幫你賣禁書,有事就走先賴低人地受靶,我地啲特工仄得一清二楚,你重係度扮正氣.]

唔好笑死人,台灣住都生活唔到,去美國有得?

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-28 10:32 AM 發表
美國國務院次卿克拉奇早前率團訪台三日,對台灣是空前大事,台灣蔡英文政府上下十分重視。克拉奇除了會見台灣政府高層,還抽空會見了一些異見人士...

林榮基促美支援留台港暴,林走狗在港時巳胡言亂語屈國家不是,他本人著草呆台後也死心不息地要把同為呆台嘅亂港之徒包庇到底,好等這批反中亂 ...
不知天高地厚的一群賤種,當美國係垃圾站,分不清主次。

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2020-10-28 12:21 PM 發表
你睇下鍾瀚霖嘅下場,點解響美國領事館門口畀人拉?
擺明就係用完即棄啦!
對,好大可能美館人員預先內定去報警來捉班狗青,美要求養的狗要好似黃痴瘋咁出名又好英文嘅,唔係通街啲雜種犬來門口就可入內被照顧㗎

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-28 11:37 AM 發表

點會認呢,佢地班人玩得政治呢味野,一定要好聖潔㗎,比清水還清比白紙還白
對,佢地係聖人嚟架,係佢地思想裡唔會有唔公義既想法,所以佢地都要求依個世界既人都要同佢地一樣,否則就嬲嬲豬,唔同你玩

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-10-28 12:28 PM 發表

不知天高地厚的一群賤種,當美國係垃圾站,分不清主次。
白人都識選犬來養的,只怪港青們嘅社會經驗太淺看不透世情

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-10-28 10:46 AM 發表

香港可悲在自己土地上出了一批又一批亂港之徒,這批人不愛不助香港也算數,但還要反過來似血海深仇般聯上外人來毀港到底
香港專門出產漢奸!

引用:
原帖由 FX2036 於 28-10-2020 10:41 發表
美國政棍:要呢班火魔法師來美,容不易美國一夜變天。
黃絲不覺得美國在搞霸權,因為黃絲自己也是美國霸權的一部分,當局者迷。

引用:
原帖由 paul-lo 於 2020-10-28 12:27 PM 發表
克拉奇心裡已在孖叉:
[你條雞精,在大陸養妹仔幫你賣禁書,有事就走先賴低人地受靶,我地啲特工仄得一清二楚,你重係度扮正氣.]
對,美國佬大把天眼又識中文𥄫實晒㗎,呢班港班廢人又要攪事又要出名但又要冇錢。。

你班漢奸敗走咗去22K省仲有L用咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]