• 瀏覽: 22,615
  • 回覆: 483
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-10-28 10:15 AM 發表

希望班黑學生後續行動係自動退學.
Exactly

http://n2.hk/d/attachments/day_110511/20110511_b0c2c1a8bcf11830f8a6U0QaGKvC1sL5.jpg

回覆 引用 TOP

大學=巴士,學生=乘客,幾時巴士公司請經理要乘客同意㗎,唔中意就坐第二間公司的巴士囉。

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-10-28 10:33 AM 發表

共產黨都只係一個黨
唔通民主黨公民黨就無問題
可否去平機會告佢地歧視共產黨?

回覆 引用 TOP

真心支持全體學生會成員退學抗爭
退學
退學
退學
退學
退學

香港教育 教你入獄
引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-10-28 10:14 AM 發表

港大校委會昨開會通過任命2名清華大學學者申作軍及宮鵬出任副校長,另亦任命暫任法律學院院長的傅華伶為正式院長,任期均為5年。校方強調,今次任命是經全球物色人選的成果。但學生代表則批評校委會未有回應外界對副校長人選的憂慮,揚言會有後續行動。
港大校長張翔指,3人擔任的職務對大學極為重要,其中申作軍將助大學拓展研究工作;宮鵬則會進一步全球招攬一流多元化人才加入港大。校方強調遴選工作有嚴格審視和諮詢過程, ...
有本事集體退學啦。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-10-28 10:14 AM 發表

港大校委會昨開會通過任命2名清華大學學者申作軍及宮鵬出任副校長,另亦任命暫任法律學院院長的傅華伶為正式院長,任期均為5年。校方強調,今次任命是經全球物色人選的成果。但學生代表則批評校委會未有回應外界對副校長人選的憂慮,揚言會有後續行動。
港大校長張翔指,3人擔任的職務對大學極為重要,其中申作軍將助大學拓展研究工作;宮鵬則會進一步全球招攬一流多元化人才加入港大。校方強調遴選工作有嚴格審視和諮詢過程, ...
後續行動係咪碌地沙嗌阿媽"禾唔制"

回覆 引用 TOP

集體自焚啦死畜牲!

URL=http://s245.photobucket.com/user/kenny9288/media/mkfung13a_zpsukfqd393.jpg.html][/URL]

回覆 引用 TOP

痴Q線,唔通我去上司公司打工,佢請咩人要我批准?低能!

回覆 引用 TOP

大學四年生活唔去追求知識而去追求副校長係邊個
你唔想讀就退返個學位出黎,比有心追求學問嘅人讀

回覆 引用 TOP

咩後續?磚?氣油彈?

集體退學,刻不容緩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 36H 於 2020-10-28 10:17 AM 發表

港大學牲會有兩個選擇
一係集體退學
一係集體自焚
相信眾籌買火機不會太難
我免費贊助火機10個!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-10-28 10:29 AM 發表

唔好冇行動呀!

買定青島加萬里望!
飲青島最好配番山東花生,配南洋萬里望請喝虎啤

警吿:頭像相片為本人財產,本人不批准其他人仕使用,如有盜用,報警查辦。
本人在香港討論區只擁有'運動鞋'唯壹帳號,此帳號早於2004年註冊,其他皆為冒仿者
本人並非單車業界人仕亦不接受任何方式之商業贊助行為,如對本人身份有任何懷疑,請向本版版主查詢。
依家啲年青人唔好好讀書……將來肯定會後悔

回覆 引用 TOP

學校任命管理層點解學生有權干涉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]