• 瀏覽: 11,367
  • 回覆: 75
法輪功係支持侵侵, 而台灣綠媒係反侵侵, cnn, 紐時, TIME, 華爾街日報都係反侵侵, 得霍士支持侵侵

或者他朝尾腳會話輪子係來偷野,危害國家安全,以前一直被矇騙,要剷走不可。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-10-28 09:31 AM 發表
@持劍衛道

這是閣下日前的造謠:

「中國網軍目前在幕後試圖影響美國大選……因為使用簡體字或中國大陸習慣用語,所以很快被 identified.」

現在由紐約時報証實,干涉美大選的是你最愛引用的大紀元。你會為大紀元跟自己的造謠行為感到可恥嗎?
條胃道當唔夠人講唔識點講嘅時候,就會禁言唔俾人講野,有佢講無人講架啦!

引用:
原帖由 naly 於 2020-10-28 03:40 PM 發表
法輪功係支持侵侵, 而台灣綠媒係反侵侵, cnn, 紐時, TIME, 華爾街日報都係反侵侵, 得霍士支持侵侵
台灣綠媒是支持浸。英國早前民調十五國/地區,十三地區人民高比例支持拜。另外一個是支持拜稍高些的是香港。唯一高比例支持侵的便是台灣,因為台媒都是過濾后把有利於侵的新聞向台民洗腦。

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2020-10-28 04:42 PM 發表

條胃道當唔夠人講唔識點講嘅時候,就會禁言唔俾人講野,有佢講無人講架啦!
這事只要在香討時政版泡過都知
若回他的貼不被他拉黑的網友,倒要驗查一下自己是否腦進水了。

美狗, 法輪, 持劍自刎...都同樣自作自受、咎由自取、作繭自縛、自食其果

懂奴侵不停向中國潑屎水,結過潑到一身屎...

發軟功會漸失影響力,

講真,大紀元仲衰撚過毒果,簡直係走火入魔痴撚線個種程度
睇嘅都洗腦洗得好嚴重,我有個台灣朋友就係日日睇大紀元,新唐人,阿波羅等等
由年初話肺炎會滅中共,到5月1話廢人民幣,再到三峽大壩崩潰
然後話中國缺糧食,到最近就話台灣有能力反攻大陸
聽落好撚白痴,但係事實真係有一班人信到十足,仲有佢今年30歲

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-10-28 07:17 PM 發表
睇嘅都洗腦洗得好嚴重,我有個台灣朋友就係日日睇大紀元,新唐人,阿波羅等等
聽落好撚白痴,但係事實真係有一班人信到十足,仲有佢今年30歲
因為台媒餵食這類訊息給台蛙有市場,便愈餵愈棘。

大妓院甘倫假的媒體都鐘可以生存!同香蕉日報有得比

這制造難題給黃C, 應該聽紐時, 還是大紀元?

引用:
原帖由 robin09 於 2020-10-28 09:33 AM 發表
發軟功漸漸的成為美國的本土邪教,禍害美國人了。
不必同情美國人,是美國人養虎遺患,本意是想害中國人,現在反噬己身,
是美國人活該,報應 !
可惜 已經 深深的毒害了 香港台灣的人

引用:
原帖由 naly 於 2020-10-28 03:40 PM 發表
你是看錯了吧
台灣媒體都是支持 川普的

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-10-28 07:17 PM 發表
香港台灣一些人 真的是 被法輪功媒體
日日假新聞洗腦
就跟活摘了腦子一樣

https://www.youtube.com/watch?v=FqZzBEQYerI

https://www.youtube.com/watch?v=BmptDlTyelk

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]