• 瀏覽: 19,108
  • 回覆: 225
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 08:54 AM 發表
赤共又踐踏1國兩制基本法22條
派隻黨委入KongU校委會
清華學店平時吹慣水定俾人昆
天光先話認錯果個唔係老公?
難得李國章咁都信
幾時俾個人大佢做
你慳啲啦 你估陳文敏啲咁嘅料 都想做副校長 唔畀佢做 成班學生發曬癲 間學校你估啲學生開 政府畀錢㗎 你想請咩人 可以自己開一間學校 自己畀錢請乜嘢人都得 校委會請乜嘢人都得 可惜唔係你話事呢 話畀你聽 校長退休 大陸人做埋校長啲嗎 唔係點樣改革港大呀 仲等你班友喺度貼連儂牆 只係貼自己啱聽嘅嘢 言論自由喎 淨係曱甴有㗎咋

你知道何為一國嗎  被殖民耐咗連自己祖宗都唔記得

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 11:30 AM 發表

我冇質疑佢quali
我係講赤共踐踏基本法
and清華學店作慣大呃人定俾人搵老襯唔知?
and而家校長已經係西化大6人
第日港大淪落直接搵隻1腳牛屎嘅生番嚟坐
大學請人咪就係要有料囉,睇下請個啲無料講什麼違法達義, 違法要坐監㗎小朋友,結果幾多講大學牲畢業牲走去違法🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 11:30 AM 發表

我冇質疑佢quali
我係講赤共踐踏基本法
在學店林立嘅美帝面前, 誰敢再認學店呀?
https://www.scmp.com/news/world/ ... lead-guilty-college

引用:

我冇質疑佢quali
我係講赤共踐踏基本法
你唔使西化啦, 你係一個西到絕嘅西人已經出曬名

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 11:51 AM 發表

而家唔係比較咩
而係擺明有人造假
資歷造假又好,定造假記錄
赤共自己先知喇
美共多好多, 上曬報紙全世界都知, 但得D痙攣嘅唔認

黃狗一向眼盲心盲 ,智力比常人低,反緊個美國人都唔知,因住美爹唔高興。

[頭條日報] 【專欄】一名美國公民會是中共黨委嗎?

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1908437/

南斯拉夫領事館都有人搞錯地圖誤炸,咁邊個錯得離譜啲呀?😖

引用:

我冇質疑佢quali
我係講赤共踐踏基本法
低智商即係低智商 毫無根據嘅言論 就可以平擊一個學者 你覺得佢知夠唔夠嘅 就去搵證據 唔係靠把口喺度噏 不過你啲曱甴就係咁 覺得自己唔鍾意 就話人哋有問題 但係又講唔出喎 有冇本事自己開一間學校 遊戲望自己話事 你話你係咪神經失常呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]