• 瀏覽: 19,127
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 10:11 PM 發表

咁香港有邊間先睇得過?
文匯大公一定唔會作文,亦唔會為迎合黃人去選擇新聞,經濟日報都可以🤔🤔

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 10:43 PM 發表

唔係話文匯大公唔作新聞呢兩間野簡直係魔鬼化身啦
你揾到假新聞可以去投訴,唔似黃報用 傳,疑, 可靠人士。。。。。。。就出街🤔🤔

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-30 11:04 AM 發表

唔好玩啦投訴呢類黨媒係香港用意係乜心中有數啦
你做到唔得咪揾黃煤唱囉,就係因為人家自身硬你地才抹黑🤔🤔

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-30 11:12 AM 發表

呢類報紙係香港長期冇市場,點解仲可以做到今日,咪就係國家資金囉,咁都仲有得玩投訴,算把啦
所以你根本不了解中國,現在是責任終身制,做不好就要落馬(真問責)🤔🤔

引用:
原帖由 wskwan 於 2020-10-30 11:23 AM 發表

黃人多井蛙,解釋咁多都冇用咖,眼光短淺又唔見得人地比佢好,所以香港班黃人,最好日落帝國收晒返去啦,減少井蛙
最好啲黃人走去小陰蒂唔好再反黎🙏🙏

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-30 12:07 PM 發表

問責唔問責對香港人有乜意思,佢地個垃圾機構只係負責洗腦同做假新聞,所以換邊個都冇人在意香港人會在意嗎
你用括約肌思考點都要為反而反🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-30 01:46 PM 發表

點會呢
赤共多如牛毛
反而你地捉住美帝1單半單嚟講以訛傳訛
美帝係正義,赤共發動幾多次戰爭你唔講,殺死幾多百萬人, 製造了過千萬嘅難民你唔講?要抹黑美帝就討論唔到,我諗你連美帝都未去過,我就真係用腳講實情嘅🤔🤔
反中反到上腦🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-30 02:02 PM 發表

https://m1.aboluowang.com/uploadfile/2013/0420/20130420074723145.jpg
醫好腦殘再講🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-31 02:29 PM 發表

係講客觀說話
照照鏡睇下面會唔會紅🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-31 03:43 PM 發表

小弟不嬲講公道說話
黑暴話愛傷講,綠帽江都話愛老婆🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]