• 瀏覽: 19,287
  • 回覆: 225
曱甴連屎都錯啦, 有乜咁奇.

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 09:25 AM 發表

唔明
老作咩?莫薑咩?
如果我老作又點會莫薑?
要莫薑就證明冇老作啦~
老作係你遍文!
莫薑係你唔夠膽上京告狀!
咁簡單都唔明?火星返嚟㗎?定又兜唔到就係度裝瘋賣傻呢?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 09:23 AM 發表

事實人地家屬冇投訴
你地唔係用呢個方法證明831冇死人嗎?
定係想話台灣用5人要脅家人
台政府在港有行政執法商業經濟勢力
令家屬噤聲否則c都冇得食?
我同你係是但1個調轉黑白嘅啫~
用投訴做指標?尾各關你阿嬤監獄有個陰各佬被捉&關左13年,無家屬投訴過(因為家屬不知),無得請劣屍(不被允許),反而國內陽光司法會公開,高下立見🤔🤔

引用:
原帖由 百厭超人 於 2020-10-29 09:46 AM 發表

老作係你遍文!
莫薑係你唔夠膽上京告狀!
咁簡單都唔明?火星返嚟㗎?定又兜唔到就係度裝瘋賣傻呢?
之前佢話解放軍係紙紮,佢講到自己咁勁我咪叫佢去添馬艦解決老解囉…佢即時笠水左推右搪

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 29-10-2020 09:29 發表

唔通權力可以任意打人、擄人囚禁唔俾請律師的國家
人人避忌噤聲驚踩咩紅線底線,才是屬於自己的國家?
因為你好多野都唔明囉!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 10:04 AM 發表

我都唔知你講邊個🤔
係咪有英國人去做恐怖份子啊~🤔
冇打死咪好彩囉~🤔
有冇link啊~定係假新聞?🤔
趙紫陽夠冇審訊🤔
劉曉波屈到死🤔
李旺陽離奇吊頸🤔
12瞞逃長期關柙禁請律師🤔
陽佢赤共LM嘅光咩~🤔
13年後找不到證據 釋放了,除了向上帝投訴外還可以點?所以唔好亂唱中國啦,把事實 攤出嚟你的主子會 好醜好肉酸滴🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 10:06 AM 發表

我幾時話老解紙紥我好勁啊ching~🤔
你不如屈埋我認叫G啦~🤔
反正都係離題自hi🤔
證據我就無,因為係你之前啲account到,幾乎全都被版主封晒咩都睇唔到

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 09:58 AM 發表

我遍文老作乜嘢?
我上京告乜嘢?
我要兜乜嘢?
人講你又瞓,瞓醒你又問!證明你絕對係兜唔到就扮傻!同D曱甴一樣,衰咗就個個扮低能扮智障!

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2020-10-29 09:57 AM 發表

之前佢話解放軍係紙紮,佢講到自己咁勁我咪叫佢去添馬艦解決老解囉…佢即時笠水左推右搪
所以任老闆係我哋快樂嘅泉源

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]