• 瀏覽: 19,227
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-13 12:35 PM 發表

叫你圍港大你都頭赤啦仲話圍中大
肯肯定你未去過
and你都未答當時仲係盧Sir喎
蓮香港嘅道路都唔識 日本仔你喺度扮香港人 幫你夠膽話為理大容易過中大 就知道你唔係香港人 只係得大埔公路 科學園路 理大就唔同啦 要封紅磡嘅康莊道 漆咸道 加士居道 暢運道 紅隧要暫停 咁你都唔識嘅 你返日本啦 唔好喺香港做評論呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-14 06:31 PM 發表

唔使再講喇
根據你邏輯香港警隊心虛唔敢否認澄清
已經證明係事實
仲有8國聯軍係假的
日本仔 係你唔敢證明啲新聞係真嘅 警察冇做過嘅嘢 你講兩句就要澄清 白痴 蘋果日日夜夜做假新聞 澄清得咁多 仲要跟佢步伐走 你傻㗎 有料嘅就應該做落去 而家你做唔到落去 即係假嘅 輸成條街啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-14 06:33 PM 發表

唔通中央認攞唔返釣魚台又唔敢出軍隊打走日本仔咩~
中央唔心急 係睇你日本仔夠唔夠膽打 日本唔夠膽就收檔啦 我唔會話已經攞返釣魚島 但係我會講日本冇能力攞釣魚島 中國海巡 經常去釣魚島 日本已經無可奈何 日本仔 你仲可以做啲乜呀 日本仔你乜都做唔到呀 唯有喺度喊啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-14 06:47 PM 發表

樓上咪講咗
盧Sir果陣已圍住理大
紅隧係唔使封
反而1早俾示威者擺路障燒埋收費亭
封理大易過封港大;封港大易過封中大
你完全解釋唔到
中大我成個地理講咗出嚟 你就得把口喺度噏 日本仔你真係亂噏當秘笈 終於領教到你啲日本人係幾冇腦 成日以為自己講就係 講返啲道路形勢出嚟 先至有得反駁我㗎

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-16 10:10 AM 發表

你唔使再講喇
人地新聞就播咗白裇衫又兜咗
你同黑警唔敢出嚟做大佢公開否認澄清譴責TBB就即係真嘅
唔通辰時卯時有條傻X匿喺網上寫J文自稱踼爆TBB又走出嚟報導播1次咩~
徐小姐唔出糧TBB airtime都唔係免費架
你唔使再講啦 總之毒果講完大話 唔係事實嘅就收聲 日日喺度講大話 你又要人哋澄清 邊度做得咁多呀 除咗美國佬證明讀果係講大話 因為怕咗拜登 有主動澄清外 除非畀人告 唔係唔會澄清㗎 無線做乜要你講一次大話就澄清一次 咁仲得閒 係真嘅 你班毒果記者 肯定咬住唔放喇 成個傻仔咁 成日要人澄清 日本係咪咁㗎 喺日本嘅報紙新聞媒體講大話 日本嘅新聞會唔會自己走去澄清呀 證明自己嘅記者之前講大話 冇認真探討 日本有冇呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-16 10:11 AM 發表

即係自己冇能力攞唔返
確係喺日本手上囉
係日本冇能力攞釣魚島 而家成日抗議喊苦喊忽 中共唔攞返 只係唔心急 慢慢同你玩 日本仔 歪曲事實係冇用㗎 又要搵美國佬嚟撐場 美國佬又應酬你日美同盟包括釣魚島 但係主動權喺美國佬度呀傻仔 點樣撐你呀 可以賣武器畀你㗎嘛 你畀錢買咪幫你囉日本仔 日本喺度俾人閹割呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-16 10:14 AM 發表

雖然你終於稱讚盧Sir圍理大封紅隧
但你都係解釋唔到點難過封港大中大 : ...
睇見你死撐真係幾開心 中大成個山嘅形勢都講曬出嚟 你都話我冇講到 圍封中大 絕對容易個圍封理大 唔明嘅睇多次地圖 或者睇我之前講嘅道路形勢 不過你唔會㗎喇 日本仔 可能你真係唔識呢 唔識嘅話 人哋點講你都唔明 只有死撐落去

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-17 01:25 PM 發表

呀Q精神
你慢慢唔心急啦
唔使再講啦 蘋果做完衰嘢唔再提 政府唔得閒澄清咁多假嘅新聞 只係講一句蘋果新聞不可信就可以啦 係你啲曱甴攞嚟講嘅啫 蘋果邊有真新聞㗎 拜登個仔我都希望係真嘅新聞 但係傻嘅都知 蘋果嘅新聞九成係作嘅呢 😆😆

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-17 01:25 PM 發表

呀Q精神
你慢慢唔心急啦
邊個阿q呢 日本仔你畀人閹割緊呀 成日要求美國 美國有時間就回應下你 交軍費嘅時候回應下你 但係真係要打嘅時候 走得最快呀 藍海有板睇嘅日本仔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-17 01:26 PM 發表

睇見你死撐真係幾開心
講1堆嘢就話自己解咗
言之無物
日本仔 你唔識嘅話 人哋就係講一堆嘢 識嘅話 就係無言以對 根本冇能力反駁 好似你咁嘅留言 就好似日本而家咁嘅情況 發爛渣

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-19 11:08 AM 發表

你1堆嘢就係冇內容
講講中大係座山理大幾條街就結論中大易封過港大
淨係計地形人手遮擋都已經非當明顯
你根本就冇能力評估
點樣冇內容法啦日本仔 你根本就冇能力反擊我講嘅嘢 講一句冇內容就當咗反擊呀 日本仔你冇料就慳啲啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-19 11:05 AM 發表

邊個呀Q
魯迅1早講咗
又係啲冇能力反擊 講兩句阿q就當回覆 日本仔你收得檔啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-19 11:04 AM 發表

唔使再講啦 警察做完衰嘢唔再提 TBB唔得閒重提咁多警暴 用你邏輯已證實係堅 😆😆
日本仔你嘅料子就係咁上下 做唔到論點對駁 東拉西扯講兩句無謂嘢 同你日本人都相當相似啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-20 11:08 AM 發表

係你邏輯
黑警已承認係事實了
QED

不如話你地任何題目都扯去第到
講嚟講去3幅屁仲好啦
日本仔 你講嚟講去 就係警察有罪 案例做法乜都講唔到 等於你返日本 日本政府話你係赤軍 乜都唔使講就定你嘅罪 咁樣就啱你心水啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-20 11:05 AM 發表

我已經講咗評估細節
好明顯就係你空洞冇能力反擊
而根本當時仲係盧Sir同埋紅隧已俾路障燒收費亭封咗
你使唔使調轉講盧Sir不作為?
你講過乜嘢細節呀白痴 理大掟磚放火喺學校 就梗係封鎖學校㗎喇 全世界有邊個唔係咁做呀 問題係跟住點做呀嘛 日本仔你都冇腦嘅 究竟係好似中大咁隨便畀中大裏面嘅人離開 定係唔畀中大嘅人離開 呢一個先係重點呀日本仔 盧偉聰就係畀人走 鄧炳強就係唔畀 咁簡單嘅道理 成個白痴咁 覺得做法冇分別 係你啲日本白痴先講得出

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]