• 瀏覽: 17,697
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 11:30 AM 發表

我冇質疑佢quali
我係講赤共踐踏基本法
and清華學店作慣大呃人定俾人搵老襯唔知?
and而家校長已經係西化大6人
第日港大淪落直接搵隻1腳牛屎嘅生番嚟坐
大學請人咪就係要有料囉,睇下請個啲無料講什麼違法達義, 違法要坐監㗎小朋友,結果幾多講大學牲畢業牲走去違法🤔🤔

熱賣及精選
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 11:49 AM 發表

唔止
有醫生機師工程師測量師教師社工
專業人士高材生狀元濶佬老細仔都反KLM
政府係錯,不過用法律對付人而已
而且明顯選擇性執法
自己知法犯法就更加唔使講
濫執法外仲搞政治清洗
證明佢真係有問題
你諗清楚再講,你講的都係犯文嘅惡行🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 12:15 PM 發表

明明你地哈哈哈做緊
內地陽光司法,點似你班黑暴亂港🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 02:14 PM 發表

膀胱司法就有🤔
只係睇12暪徒&在呆5個不知名生屎未卜嘅柒頭就知邊個陽光啦🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 08:14 PM 發表

中國特色陽光司法
球證旁證足協連你個守門員都係佢嘅人
民主台灣照顧5名義士家人都好放心
係咪投奔咗西國唔使話你知
所羅門王兩個老母爭仔已證明孰優孰劣
不過都知你地乜都調轉講
好!黑白分得清楚,果然係黃人👍👍

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 09:23 AM 發表

事實人地家屬冇投訴
你地唔係用呢個方法證明831冇死人嗎?
定係想話台灣用5人要脅家人
台政府在港有行政執法商業經濟勢力
令家屬噤聲否則c都冇得食?
我同你係是但1個調轉黑白嘅啫~
用投訴做指標?尾各關你阿嬤監獄有個陰各佬被捉&關左13年,無家屬投訴過(因為家屬不知),無得請劣屍(不被允許),反而國內陽光司法會公開,高下立見🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 10:04 AM 發表

我都唔知你講邊個🤔
係咪有英國人去做恐怖份子啊~🤔
冇打死咪好彩囉~🤔
有冇link啊~定係假新聞?🤔
趙紫陽夠冇審訊🤔
劉曉波屈到死🤔
李旺陽離奇吊頸🤔
12瞞逃長期關柙禁請律師🤔
陽佢赤共LM嘅光咩~🤔
13年後找不到證據 釋放了,除了向上帝投訴外還可以點?所以唔好亂唱中國啦,把事實 攤出嚟你的主子會 好醜好肉酸滴🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 10:45 AM 發表

你篇假新聞有冇link呢~🤔
關趙紫陽冇審訊🤔
劉曉波屈到死🤔
李旺陽離奇吊頸🤔
12瞞逃長期關柙禁請律師咩事呢~🤔
趙紫陽係恐怖份子?🤔
劉曉波係恐怖份子?🤔
李旺陽係恐怖份子?🤔
12瞞逃係恐怖份子?🤔
你講嘅13年搵唔到證據係咩意思呢~🤔
點解唔叫佢拍條片自己認罪?🤔
唔好再講啲咸豐年嘅事,中國一直在改革向前看🤔🤔
你去問問BBC
https://www.bbc.com/zhongwen/tra ... ongful_imprisonment

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 02:28 PM 發表

你講道光就得我講咸豐就唔得?
而家無恥赤共就擄走港人囚禁
違反基本法1國兩制法治人權ing
present continuous tense
咩國家1盤棋唔俾請律師
正9共
and你篇嘢條友仔係也門佬唔係英國佬
條友係低級武裝份子被誤認係教官
正義之師文明之師美帝冇1槍打死佢
仲坦承搞錯釋放,還顧及也門局勢提供另類處理
如果赤共就1定臭屎密冚唔俾人講
禁請律師控制家人要脅 ...
記得準備菊門迎接你主子🤔🤔

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 03:30 PM 發表

咁都叫有改革,你準則點訂
你地點都話無有乜辦法,但大家用科學去睇,從改革開放到依家40年,中國從無到有,從落後到5G時代,更多的時間被西方科技限制。。。。。,如果只係因為人多而成功(當然還在不斷改革中),咁三哥應該係地表上最強(除了強姦感染c19)🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 04:10 PM 發表

講返赤共啲衰嘢啦成日淨係識扯開話題~
人地911反恐戰對付外國恐怖份子你閂埋門打仔好意思攞嚟比~
你地講黎講去幾年一單半單,而且還是係大家唔了解內地情況下 以訛傳訛,尾各一年枉死的有幾多你唔講,從二戰後佢地發動幾多次戰爭你唔講,殺死幾多百萬人, 製造了過千萬嘅難民你唔講?要抹黑中國就討論唔到,我諗你連大陸都未去過,我就真係用腳講實情嘅🤔🤔

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 04:17 PM 發表

所以咪話你準則有問題囉,就近近地講
12港人係大陸點解會冇律師幫佢地呢
你話佢衰偷渡咪跟法律程序做囉
點解唔比當地律師幫手呢
你有無睇新聞架,都話每位犯人有兩位 專業合資格既律師招呼,點會話唔比請律師,至於你哋要求用自己嘅劣師,司法機構唔容許就瓜瓜嘈,12條岸9仔係內地犯法就要接受內地嘅法律程序,呢啲係常識,如不滿意當地司法制度無人求你去🤔🤔

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 08:37 PM 發表

咁咪即係有問題囉,係你好意思仲話冇問題
呢個世界有 d 事情一開始就有分合理定唔合理
只有冇思想的人先會話合理
不過你講的話不是你的事實喎,你點理解明報呢段新聞
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20201028/s00001/1603880676856/12港人被扣內地-司法部口頭下令禁律師代理12港人案
犯法本身已不合理🤔🤔

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 08:52 PM 發表

我問你明唔明白呢段新聞意思
日月報即係爛果2🤔🤔

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 09:41 PM 發表

唔合你意就假新聞,呢段新聞間間報館都係差不多一樣,咁邊間係真
作文的唔可以當事實,唔係事實即可以不理🤔🤔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]