• 瀏覽: 17,021
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 08:54 AM 發表

赤共又踐踏1國兩制基本法22條
派隻黨委入KongU校委會
清華學店平時吹慣水定俾人昆
天光先話認錯果個唔係老公?
難得李國章咁都信
幾時俾個人大佢做
你慳啲啦 你估陳文敏啲咁嘅料 都想做副校長 唔畀佢做 成班學生發曬癲 間學校你估啲學生開 政府畀錢㗎 你想請咩人 可以自己開一間學校 自己畀錢請乜嘢人都得 校委會請乜嘢人都得 可惜唔係你話事呢 話畀你聽 校長退休 大陸人做埋校長啲嗎 唔係點樣改革港大呀 仲等你班友喺度貼連儂牆 只係貼自己啱聽嘅嘢 言論自由喎 淨係曱甴有㗎咋

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 11:30 AM 發表

我冇質疑佢quali
我係講赤共踐踏基本法
and清華學店作慣大呃人定俾人搵老襯唔知?
and而家校長已經係西化大6人
第日港大淪落直接搵隻1腳牛屎嘅生番嚟坐
低智商即係低智商 毫無根據嘅言論 就可以平擊一個學者 你覺得佢知夠唔夠嘅 就去搵證據 唔係靠把口喺度噏 不過你啲曱甴就係咁 覺得自己唔鍾意 就話人哋有問題 但係又講唔出喎 有冇本事自己開一間學校 遊戲望自己話事 你話你係咪神經失常呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 12:13 PM 發表

我講多次我冇質疑佢quali
你究竟知唔知講緊乜架~
你有冇質疑關我乜嘢事 問題係你冇咁嘅權 學生亦都冇 幾時學生可以管學校請乜嘢人 校委會決定 就係終極決定 唔喜歡嘅唔好讀 就係咁簡單  我都好想一早炒戴耀廷 教人違法達義 但係結果 一樣要等好耐好耐 先至做得到 唔係你想就可以

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 12:28 PM 發表

即係無的放矢自說自話
同果邊1樣找說法自hi?
你咁樣講你自己 係絕對冇錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 03:29 PM 發表

又發爛渣
由頭到尾再睇一次 都係曱甴喺度發爛渣喎 你都係其中之一

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 08:38 PM 發表

你睇你,又發爛渣
係啦係啦 總之講親你哋啲衰嘢 都係發爛渣喇 你嗰啲又要靜坐 示威 打人 跟住畀人打嗰啲唔係發爛渣喇 曱甴嘅本色 就係唔怕醜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 10:43 PM 發表

唔係話文匯大公唔作新聞呢兩間野簡直係魔鬼化身啦
你哋鍾意睇警察接住磚頭 跟住倒帶 都話警察掟磚呢啲咁嘅新聞 你哋鍾意睇警察響便利店攞咗嘢 同店員講明轉頭畀錢 但係警察畀錢嘅片段就cut咗 跟住話警察攞嘢唔畀錢 呢啲咁嘅新聞 大公文匯就冇可能滿足你啦 淨係啲傻嘅人先啱睇嘅啫

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-30 11:05 AM 發表

唔係人地屈佢,只係你想美化佢行為
證明傻真係冇辦法㗎 兩單案 有曬片 有曬證據係誹謗 你都仲夠膽可以咁講嘢嘅 咁就唯有當你係傻㗎啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-30 02:13 PM 發表

黑警掟磚係事實
你俾人洗腦洗成咁?
and攞走嘅時候冇俾錢就係冇俾錢
話遲啲俾錢
都係冇俾錢攞走
你真係畀人洗曬腦 根本唔願意接受現實 新聞都睇過 好清楚係倒帶 跟住屈警察 警察攞完嘢唔畀錢就更加真實 根本就即刻有人去畀錢 但係 毒媒就cut咗畀錢嗰段 又可以屈警察 但係你啲人就係唔接受現實 咁現實就係要你哋輸死 冇得翻身

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-31 02:28 PM 發表

講得出倒帶果啲真係冇腦
1俾人掟磚走去接已經on9
第2動作係唔同,唔信自己拍條倒嚟睇吓
第3有人俾錢唔代表佢冇犯法,你可以話佢冇偷竊高買,但條罪叫making off without payment
第4其他人幫佢俾錢屬收受利益,discharge of liability,全部公務員都應該聽廉署講過
曱甴仲喺度死撐 掟磚個動作 喺蘋果度已經廣傳 已經好清楚畀人講係警察接住磚頭 跟住倒帶 指控警察掟磚 如果係事實 就已經大做新聞 要逼警方捉個警察啦 不過曱甴係蠢 盲目相信 我冇你辦法 再講嘅係警察攞咗嘢同店員講之後畀錢 店員接受 根本就冇問題 曱甴有本事嘅 就同個店員講店員不接受 咁就可以指控警察 但係冇人睬你 仲有傳媒嘅操守 播嘅片段 明顯cut咗警察畀錢嘅片段 點解要咁做 因為要作新聞 要冇問題都講成有問題 曱甴你邊有得解釋呀 而家隻傳媒就係冇曬呢啲操守 有片段 唔符合自己要求 就cut咗佢 淨係播啲自己想睇嘅片段 咁樣呢啲傳媒仲值唔值得信任 咁就只有啲曱甴先至啱睇啱聽啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-31 03:42 PM 發表

黑警掟磚TBB新聞影住
你唔係話TBB倒帶呀哇~
鄉土真係徹底淪陷
and黑警陀住條炮,冇俾錢就係冇俾錢
黑社會賣桔都係自願架
所以話你傻 tvb影嗰段 係你哋倒帶嗰段 當時不知 畀人踢爆咗 如果唔係咁大個漏洞 泛民一定咬住唔放啦傻仔 傳媒質素低 做啲咁嘅嘢 難得你班傻仔信到十足 唔願意接受真相 ok便利店就更加 講無可講 將片段cut走 又係張仲要警察畀錢嘅片段cut走 跟住上tvb 有線 可憐你哋呢班曱甴 仲相信啲咁嘅傳媒 仲有乜好講呀 對住你呢班咁嘅曱甴 只有你哋犯法嘅時候 重手咁打 不要客氣 因為你哋都已經不分是非黑白

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-31 05:11 PM 發表

原來無線新聞現場片段你可以網上up句就話踼爆佢假你真
兒戲得你仲喺度死撐
and不付款離去已成事實,收受別人代付款利益就更無可爭辯
日本仔 你喺度搞亂檔冇用 累死的傳媒咋 警察掟磚咁大件事 全部傳媒突然間收聲 提都唔提 知唔知點解 因為自己理虧 搞大佢嘅話 蝕底嘅係做假嘅傳媒 至於話攞嘢唔比錢更好笑 你認為有道理嘅 唔使cut咗cut右cut咗畀錢嘅片段啦 就係因為啲傳媒知道 如果片段全部播出嚟 根本冇問題 先至會咁樣cut啫 講論點你就輸成條街 我都仲肯同你玩 就係睇你點樣死撐

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-31 06:25 PM 發表

警隊自己都唔敢否認掟磚
咁明顯1個動作1條片你竟然信藍絲網上文宣
and making off without payment/acceptance of advantage係明文法律
日本仔 有事實片段唔去認真考究 嗰陣時嘅盧偉聰 乜q都唔做啦 而家開始再做啲傳媒 如果你認為警察有掟磚 要啲傳媒攞返出嚟講囉 不過作嘢嘅傳媒 邊度敢呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-2 09:25 AM 發表

人地TBB播新聞片
警隊唔否認仲要9up解話
你就講成網上被踼爆唔敢再播
倒鏡都講得出嘅肯定未學過田徑擲項
講咗原因又聽唔到 原因就係盧偉聰不作為 日本仔 舊了嘅就去告警察啦 搞大佢呀 唔夠膽啦 因為係作新聞 警方亦都唔需要解釋 每一次作完新聞警方都要解釋 咪畀你牽住鼻子走 網上大把片段話畀你聽嗰段新聞係作嘢 唔願意去證實 得把死人口喺度up 日本仔你仲幫啲作新聞嘅人推波助瀾 大家都知道你乜料啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-4 11:27 AM 發表

你冇常識關盧偉聰有冇作為咩事?
盧偉聰教果幾隻白裇衫解話架?
唔識公務員體制就收檔 如果識嘅 就知點解 盧偉聰 同鄧炳強比較 點解警察做嘢爭咁遠 如果咁都唔識睇 日本仔 原來你哋日本人啲智商係咁低嘅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]