• 瀏覽: 19,249
  • 回覆: 225
引用:
原帖由 wskwan 於 2020-10-30 11:23 AM 發表

黃人多井蛙,解釋咁多都冇用咖,眼光短淺又唔見得人地比佢好,所以香港班黃人,最好日落帝國收晒返去啦,減少井蛙
最好啲黃人走去小陰蒂唔好再反黎🙏🙏

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-10-30 11:18 AM 發表

所以你根本不了解中國,現在是責任終身制,做不好就要落馬(真問責)🤔🤔
問責唔問責對香港人有乜意思,佢地個垃圾機構只係負責洗腦同做假新聞,所以換邊個都冇人在意香港人會在意嗎

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-30 12:07 PM 發表

問責唔問責對香港人有乜意思,佢地個垃圾機構只係負責洗腦同做假新聞,所以換邊個都冇人在意香港人會在意嗎
你用括約肌思考點都要為反而反🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-30 02:17 PM 發表

咁究竟清華學店係俾人充老昆搵笨,定係自己造假吹水呃人?
點解人地做到,你做唔到囉....你可以日日系度呻啊,不過笑你ON 9咁解唧...有本事叫班學生買起間學校,中意搵邊個做校長都冇人理你,冇本事啊?退學以示抗議啦。夠膽咩??笑死人民

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-30 11:05 AM 發表

唔係人地屈佢,只係你想美化佢行為
證明傻真係冇辦法㗎 兩單案 有曬片 有曬證據係誹謗 你都仲夠膽可以咁講嘢嘅 咁就唯有當你係傻㗎啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-30 02:13 PM 發表

黑警掟磚係事實
你俾人洗腦洗成咁?
and攞走嘅時候冇俾錢就係冇俾錢
話遲啲俾錢
都係冇俾錢攞走
你真係畀人洗曬腦 根本唔願意接受現實 新聞都睇過 好清楚係倒帶 跟住屈警察 警察攞完嘢唔畀錢就更加真實 根本就即刻有人去畀錢 但係 毒媒就cut咗畀錢嗰段 又可以屈警察 但係你啲人就係唔接受現實 咁現實就係要你哋輸死 冇得翻身

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-30 01:46 PM 發表

點會呢
赤共多如牛毛
反而你地捉住美帝1單半單嚟講以訛傳訛
美帝係正義,赤共發動幾多次戰爭你唔講,殺死幾多百萬人, 製造了過千萬嘅難民你唔講?要抹黑美帝就討論唔到,我諗你連美帝都未去過,我就真係用腳講實情嘅🤔🤔
反中反到上腦🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-30 02:02 PM 發表

https://m1.aboluowang.com/uploadfile/2013/0420/20130420074723145.jpg
醫好腦殘再講🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-30 01:41 PM 發表

你絶對就係得個up
係呀!咪俾我噏中你要害囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]