• 瀏覽: 19,265
  • 回覆: 225
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-2 09:25 AM 發表

人地TBB播新聞片
警隊唔否認仲要9up解話
你就講成網上被踼爆唔敢再播
倒鏡都講得出嘅肯定未學過田徑擲項
講咗原因又聽唔到 原因就係盧偉聰不作為 日本仔 舊了嘅就去告警察啦 搞大佢呀 唔夠膽啦 因為係作新聞 警方亦都唔需要解釋 每一次作完新聞警方都要解釋 咪畀你牽住鼻子走 網上大把片段話畀你聽嗰段新聞係作嘢 唔願意去證實 得把死人口喺度up 日本仔你仲幫啲作新聞嘅人推波助瀾 大家都知道你乜料啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-2 09:21 AM 發表

赤共係最大老黑
當然你可以定義老黑就係精英
但未必就係香港or普世嘅精英囉
=你可以話喪普5哥就係精英1樣
支持消滅黃絲,
消滅香港黃絲,是全世界人的職責、使命,天經地義。
國安法通過后,黃尸被打擊的狼狽逃竄,到處流竄,樹倒猢猻散,真過癮

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-2 09:21 AM 發表

赤共係最大老黑
當然你可以定義老黑就係精英
但未必就係香港or普世嘅精英囉
=你可以話喪普5哥就係精英1樣
我就喜歡看共產黨碾壓、蹂躪、摧毀、鞭打黃尸,真過癮,
開心

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-28 08:54 AM 發表
赤共又踐踏1國兩制基本法22條
派隻黨委入KongU校委會
清華學店平時吹慣水定俾人昆
天光先話認錯果個唔係老公?
難得李國章咁都信
幾時俾個人大佢做
你人蠢唔好開咁多帖啦. 又蠢又懶又唔肯做資料搜集!
知唔知清華大學响國際地位有幾高? 知唔知有幾多人想入讀但唔易?
有無睜大對狗眼睇吓香港暴大點對待校長? 點對待異見人仕?
如果清華係學店, 咁香港嘅直接叫暴動訓練營就得, 根本唔可以叫大學!
認錯老公嘅咪你呀媽囉, 周圍瞓, 生埋你呢類腦部發育不健全嘅YC出黎, 污染地球!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-2 09:29 AM 發表

戴綠帽同愛老婆冇衝突架🤔🤔
涂謹申

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 09:29 AM 發表

唔通權力可以任意打人、擄人囚禁唔俾請律師的國家
人人避忌噤聲驚踩咩紅線底線,才是屬於自己的國家?
就係喜歡囚押 12 人

你吹呀

你有膽就去探訪下佢地喇, 佢地好慘呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-4 11:27 AM 發表

你冇常識關盧偉聰有冇作為咩事?
盧偉聰教果幾隻白裇衫解話架?
唔識公務員體制就收檔 如果識嘅 就知點解 盧偉聰 同鄧炳強比較 點解警察做嘢爭咁遠 如果咁都唔識睇 日本仔 原來你哋日本人啲智商係咁低嘅

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-4 11:32 AM 發表

好似話好多非洲人嚟留學
不過假黨委就第1次聽囉
大6假嘢新聞睇得多
但真係冇諗過黨委都有得假
冇常識嘅人 大把 用愛發電都大把人投票 染咗新冠肺炎 叫你飲洗潔精 照紫外光 呢啲總統都唔識 日本仔 你係咪睇得國內新聞太多呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]