• 瀏覽: 5,826
  • 回覆: 90
引用:
原帖由 Anunnaki 於 2020-10-28 10:56 AM 發表

你終於明了!
如果佢兩個有鎗……
明白了明白了

如果佢兩個有槍……

會去射殺白人警察

引用:
原帖由 怒風 於 2020-10-28 08:22 AM 發表
開始明白點解美國D警察動不動就開幾十槍。
所以香港警察吾掂,面對火燒人,私了都吾肯開槍

符合蟈情

引用:
原帖由 bobo5354 於 2020-10-28 08:49 AM 發表
美國天使,香港手足快上
手足己經走左

同曱甴一樣,上到法庭就話自己有精神病或弱智。

引用:
原帖由 siuroy123 於 2020-10-28 08:02 AM 發表
美國芝加哥一對姊妹光顧一家商店時,一名保安員要求她們戴上口罩及用消毒液清潔雙手,兩姊妹竟然狂性大發,揮刀襲擊該名保安員。保安員身中27刀,身受重傷,現時仍然醫院內留醫,情況危殆。涉事兩姊妹被警方拘捕,法官不批准她們保釋。

警方發言人詹姆斯說,被捕兩姊妹是21歲的杰西卡‧希爾和18歲的姬拉‧希爾,被控嚴重傷害該名32歲保安員的身體。

詹姆斯說,案發時,保安員要求兩人先戴上口罩及用消毒液清 ...
點解最近無爆眼女的消息?
不知她近況如何?

人地叫你戴口罩,你自衛拔刀殺人!呢個真是美國作風,我知道你有攻擊性武器,所以我先動手先殺你

白人死十個當五個傷,黑妹仲唔趁機報仇咩

望下個樣.兩個都只不過係細路遮.咁優秀既細路點解唔俾保釋啊?

嘩!個外型真係嚇到人。

願世界和平

未係內文已經估到係黑人

曱甴話違法達義

引用:
原帖由 siuroy123 於 2020-10-28 08:02 AM 發表
美國芝加哥一對姊妹光顧一家商店時,一名保安員要求她們戴上口罩及用消毒液清潔雙手,兩姊妹竟然狂性大發,揮刀襲擊該名保安員。保安員身中27刀,身受重傷,現時仍然醫院內留醫,情況危殆。涉事兩姊妹被警方拘捕,法官不批准她們保釋。

警方發言人詹姆斯說,被捕兩姊妹是21歲的杰西卡‧希爾和18歲的姬拉‧希爾,被控嚴重傷害該名32歲保安員的身體。

詹姆斯說,案發時,保安員要求兩人先戴上口罩及用消毒液清 ...
靚女到

美國好多人有躁鬱症?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]