• 瀏覽: 17,966
  • 回覆: 251
+13
引用:
原帖由 applebbkk1982 於 2020-10-28 10:10 AM 發表

可能,睇唔到呢?
睇唔到

來生不做美國人

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-10-28 10:12 AM 發表

睇唔到
選擇性.........睇唔到

人權去左邊??

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-28 06:56 AM 發表
美國費城(Philadelphia)一名27歲黑人男子小華萊士(Walter Wallace Jr.)10月26日遭警員開多槍擊斃後,當地民眾同日上街示威抗議警方行為,至少3

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201027/397883805240659968168943.jpeg/nvTKJOpYQRRJhn0T2rJJDzo-uptntP-EzF_ZEMxf2RA?v=w1280r16_9
美國又殺黑人了,人權組織點解唔發聲?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-28 08:15 AM 發表
真心希望普同志再次連任。

功在建國
川建國加油,老美衰退靠你了

引用:
原帖由 applebbkk1982 於 2020-10-28 10:16 AM 發表

選擇性.........睇唔到

開一槍已經可以制服呢個黑人,點解開到似機關槍咁?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-28 06:56 AM 發表
美國費城(Philadelphia)一名27歲黑人男子小華萊士(Walter Wallace Jr.)10月26日遭警員開多槍擊斃後,當地民眾同日上街示威抗議警方行為,至少3

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201027/397883805240659968168943.jpeg/nvTKJOpYQRRJhn0T2rJJDzo-uptntP-EzF_ZEMxf2RA?v=w1280r16_9
yC去歐美以為糸上等人
點知就比黑人調返轉追打

引用:
原帖由 全馬 於 2020-10-28 09:28 AM 發表

錯了,華人地位比黑人低更多
係美國:
白人唔使做--有錢,
黑人唔做申請福利--有錢,
華人做到仆街都--冇錢

又種族清洗。聯合國幾時派兵打救黑人呀?

尾國離亡國又跨進一大步

人權組織去曬邊?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]