• 瀏覽: 37,088
  • 回覆: 312
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-28 06:48 AM 發表
【明報專訊】協助鍾翰林的居英港人組織Friends of Hong Kong稱,鍾昨被捕前原計劃到美國駐港總領事館尋求政治庇護。全國港澳研究會副會長劉兆佳及有國際關係學者均認為,假設美國真的接收鍾翰林,將會承受很大政治壓力,甚或面臨被中國政府勒令關閉駐港總領事館的風險。

美國唔肯同暴徒攬住死......

黃立軍當年成功入到美領館都唔可以離開中國,鍾xx係乜水??:s ...
應該係鍾xx自認瘦孟孟以為可以用外交郵袋郵寄自己去尾國

美國點會怕中國
怕義士裝修多些

點解唔搏一搏坐大飛去台灣再轉機去賓夕凡尼阿洲簡稱賓洲,再尋求屁護呢

我記得上年恐怖襲擊頻繁
有黑暴恐怖分子喺網上教其他黑暴恐怖分子逃避警方搜捕嘅方法
其中一個方法就係教佢地匿藏喺駐港英/美/德領使館申請庇護

引用:
原帖由 omega33 於 2020-10-28 08:15 發表
點解唔搏一搏坐大飛去台灣再轉機去賓夕凡尼阿洲簡稱賓洲,再尋求屁護呢
仲大鑊,到時又自動送中。

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2020-10-28 08:20 發表
我記得上年恐怖襲擊頻繁
有黑暴恐怖分子喺網上教其他黑暴恐怖分子逃避警方搜捕嘅方法
其中一個方法就係教佢地匿藏喺駐港英/美/德領使館申請庇護
證明曱甴啲野信一成都死

呢d野香港領事館唔知咩????

同831 死人19樣.......大話一爆就柒

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-28 06:48 發表
【明報專訊】協助鍾翰林的居英港人組織Friends of Hong Kong稱,鍾昨被捕前原計劃到美國駐港總領事館尋求政治庇護。全國港澳研究會副會長劉兆佳及有國際關係學者均認為,假設美國真的接收鍾翰林,將會承受很大政治壓力,甚或面臨被中國政府勒令關閉駐港總領事館的風險。

黃立軍當年成功入到美領館都唔可以離開中國,鍾xx係乜水??:s ...
關閉駐港總領事館的風險...

簡單講:邊位?老尾睇你唔上眼

點解香港d狗無話叫美國解釋嘅?
d垃圾狗呢?去哂邊?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-28 06:48 AM 發表

曱甴想害美國領事館

會唔會又鬧警察只係觀察,唔一早主動去阻止佢地入館,要求交待架,跟住班假家長又有工開啦

已用過的厠紙,如何接收🙄🤔🤫

引用:
原帖由 ndswii 於 2020-10-28 08:31 AM 發表
會唔會又鬧警察只係觀察,唔一早主動去阻止佢地入館,要求交待架,跟住班假家長又有工開啦
叫美國派海豹部隊送佢地走嘛?

引用:

樓主,王立軍邊有走到呀(入領使館幾個鐘就出返黎喇),你記錯盲公陳?

王立軍省級官員,老美都唔敢收喇;會收幾隻小甲由?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]