• 瀏覽: 21,217
  • 回覆: 236
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-10-28 06:41 AM 發表

某程度上 . 要睇所屬國家既態度 .

難聽講句 . 走左入去 . 領事館真係唔交人 . 港俯咪又要企係到等亞爺既指示 .

不過應該冇國家會為左班棄卒做甘 on 九既野 .

就算肥佬同 G 峰 . 入去一樣俾領事館趕出來 . 唔係既一早去左啦 .
冇錯, 重點係美國 領事館唔想收垃圾
國際法規定 對美國不適用

回覆 引用 TOP

長知識了

不過他們要尋求美國政治庇護,只可以去駐北京大使館,保証安全

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-10-28 06:41 AM 發表

某程度上 . 要睇所屬國家既態度 .

難聽講句 . 走左入去 . 領事館真係唔交人 . 港俯咪又要企係到等亞爺既指示 .

不過應該冇國家會為左班棄卒做甘 on 九既野 .

就算肥佬同 G 峰 . 入去一樣俾領事館趕出來 . 唔係既一早去左啦 .
肥佬呢D老奸巨滑, 有幾手準備, 老美唔保佢, 佢調番轉出賣老美,
所以佢如果走投無路可能真係入到去避難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pton99 於 2020-10-28 07:02 AM 發表

你要美國收留你都睇下自己有冇價值啦🤣
要有番咁上下智力先至識咁諗㗎。
被人拒諸門外嗰幾個,睇怕都冇啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 威廉PO 於 2020-10-28 06:23 AM 發表

之前示威遊行,搖旗吶喊,揮舞美國國旗。。。宜家,慘食閉門羹,真係荒天下之硬膠也。
手足都係情何以堪

附件

C1378BC2-0A01-404B-A69A-843D949D6E03.jpeg(213.07 KB)

2020-10-28 06:42 PM

永遠懷念 tkjoe 師兄

回覆 引用 TOP

事實上入咗去唔出返嚟真係吹佢唔漲,即時批埋個美國公民身份都得,問題係老美冇心幫呢班契弟啫。

回覆 引用 TOP

巫婆曾經講過違法達義有案㡳都可以有美國學校收㗎!
佢哋咪以為美國會比學生簽證!
等佢哋可以遠走高飛!
巫婆係越南奸細!
香港蠢仔都係比唔上越南賤種!
香港人認命吧!

回覆 引用 TOP

原來美國佬怕中央關閉香港領事館!
所以唔敢收班黑暴廢青!
同埋未到大使館級數!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山邊橙色的表姐 於 2020-10-28 06:30 PM 發表

應該好多曱甴分唔清,因為佢哋都好傻啦!
通識老師無教過

Tiger Of Woodbine,活湃の虎
白痴仔唔做research

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]