• 瀏覽: 8,397
  • 回覆: 81
+6
強國 

今日中國
係全世界gdp回升最快既國家
毒果不如關心下美國啦,呵呵

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-10-28 02:25 AM 發表

京東依家包郵直送香港喎. 我手機同notebook都在京東買, 平香港成千
之前幫菲傭係 JD 買部 realme,直送香港家中

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-10-28 12:54 AM 發表
依家深圳很多人都改行做美團送快餐飯盒, 很少人做淘寶速遞員, 原因係網購之後去菜鳥驛站取貨. 幾時去都得.
作新聞嘅人根本唔知道有菜鳥驛站。

毒果新聞根本唔知人哋運作模式,吹下又係新聞

等李總理出巡時向他訴苦

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-10-28 12:26 AM 發表

又作
經濟日報作文

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-28 08:52 AM 發表

經濟日報作文
咁經濟日報使咩用"傳"字????

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-28 08:52 AM 發表

經濟日報作文
你個馳名商標, po得一定係老作, 三峽大壩虎門大橋幾時冧呀?

淘寶裏面搞埋好多優惠咩領取福利, 相反香港快運利豐 運送費仲貴過件貨品

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-28 12:25 AM 發表
內地網上購物風氣盛行,速遞行業是其中重要的一環。近日中國多地都有民眾抱怨遲遲未收到包裹,有內地媒體指,原因是多家快遞公司刪減快遞員工資,且拖欠工資,釀成集體罷工。不過亦有內地速遞公司指是不實消息,目前運行正常。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2780000/2782189/sm1_1024.jpg

不過也有速遞公司 ...
轉一個貼高人工過送一件速遞,五毛轉貼員乃高薪人士

Google下集運苦主區先,唔係傳同作業咖

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-28 12:25 AM 發表
內地網上購物風氣盛行,速遞行業是其中重要的一環。近日中國多地都有民眾抱怨遲遲未收到包裹,有內地媒體指,原因是多家快遞公司刪減快遞員工資,且拖欠工資,釀成集體罷工。不過亦有內地速遞公司指是不實消息,目前運行正常。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2780000/2782189/sm1_1024.jpg
11758334 1 ...
'傳'又係傳!

傳即係代表乜呢?老作?造謡?

引用:

11758334 1 ...
樓主,今次唔轉毒果報嘅???
毒果無出糧俾你啊!!陰公豬羅!!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]