• 瀏覽: 1,796
  • 回覆: 43
每個月嘅27就要向美國大使館抗議

回覆 引用 TOP

麻煩d手足全部衝晒入領事館

回覆 引用 TOP

比美國領事館篤灰

回覆 引用 TOP

戇鳩仔蠢撚過閪!

回覆 引用 TOP

班傻閪真係笑鳩死我

引用:
原帖由 owen11223344 於 2020-10-27 11:10 PM 發表

班傻閪真係笑鳩死我
美國佬嫌條女太肥唔啱做慰安雞, 仔就更加無興趣

回覆 引用 TOP

唔知拎住BNO去英國領事館尋求庇謢, 畀唔畀入?

美國駐港領事館未夠鐘開工,所以導致呢位姓鐘曱甴過門不能進入而被捕。 如果是政治庇護,真係世紀大笑話!

引用:
原帖由 二叔公 於 2020-10-27 11:23 PM 發表

美國駐港領事館未夠鐘開工,所以導致呢位姓鐘曱甴被捕。 世紀大笑話!
下次睇鐘啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-27 10:10 PM 發表

前學生動源召集人鍾翰林早前涉違反港區國安法,有指他今早(27日)前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡。消息

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/photo/bkn-20201027130327490-1027_00822_001_01b.jpg?20201027203456

E+美國佬直頭唔柒收呢D垃圾入大使館! 唔知呢班畜生有何" ...
黑暴真的很傻很天真

點擊數事關廣告收入,千其咪入毒果link

香港郊外大量荒廢農田,街市有大量空鋪。
把差的變得更壞, 損人不利己
激進派只會講大話 !

回覆 引用 TOP

班杏加橙曱甴被美駐港領館拒入,
咁吹雞叫齊曱甴囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-27 10:10 PM 發表

前學生動源召集人鍾翰林早前涉違反港區國安法,有指他今早(27日)前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡。消息

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/photo/bkn-20201027130327490-1027_00822_001_01b.jpg?20201027203456

E+美國佬直頭唔柒收呢D垃圾入大使館! 唔知呢班畜生有何" ...
無用既condom仔 俾你入去咪外交風波

回覆 引用 TOP

美國又話關注香港,但卻不庇護香港暴徒,係咪驚開先例,跟住大量暴徒去領事館。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 神殿老子 於 2020-10-27 10:10 PM 發表

一定係俾人篤灰
要跟川普指示飲漂水,申領無肺炎證書
否則帶毒傳染好麻煩

各位不要被洗腦, 要獨立思考, 我3歲讀幼稚園,已有獨立思考,
事關我見到媽媽每月都有交學費..........知道老師叫我禱告先食飯,感謝甚麼之類十分on膠.........

回覆 引用 TOP

引用:

16, 17 歲咁細個就被訓練到叛國啦~

梁家傑果啲賤人點向人地父母交代?

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]