• 瀏覽: 1,452
  • 回覆: 24
土耳其總統埃爾多安不滿法國總統馬克龍,維持打擊極端回教主義立場,導致兩國爭議升溫。他周一(26日)在電視講話中呼籲民眾,

歐盟包庇侮辱伊斯蘭教先知行為,正式向伊斯蘭世界宣戰

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20201027/bkn-20201027030022430-1027_00912_001.html

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
法國佬抵9死 成日攞人哋宗教嚟取笑...

我愛渣打金龍
法國貨,手足唔知買唔買得起呢?
一於送比手足啦。😎橫惦你d 貨都無人要架啦。

回覆 引用 TOP

法國佬都幾L得閒喎.

回覆 引用 TOP

要攪清楚前科是乜事, 好明顯是同10日前呢單有關!

法國教師遭斬首死亡 課堂上曾展示諷刺伊斯蘭教先知漫畫

http://news.tvb.com/world/5f8a864b34b031a779662f0a/法國教師遭斬首死亡-課堂上曾展示諷刺伊斯蘭教先知漫畫

因討論不果後而失瘋的回覆不回!
疑似癲狗找對象咬的回覆不回!
無禮之小學雞留言者也不回!
支持可說笑可膠談可認真!
支持不下生事滋亂之輩!

回覆 引用 TOP

根本兩邊都有病!

土佬就愛玩極端殺人恐怖主義;
法膠就自由主義下把口食飽屎!

完全是天生一對!

感覺就是與今期班社運文宣一樣,
自由主義下, 把口食飽屎!

因討論不果後而失瘋的回覆不回!
疑似癲狗找對象咬的回覆不回!
無禮之小學雞留言者也不回!
支持可說笑可膠談可認真!
支持不下生事滋亂之輩!

回覆 引用 TOP

前科係巴鐵同阿3
其實大國兩邊都唔想幫
之後攪到兩邊都學老尾禁斗
之後之後之後大國做左好多野
法國收左阿3保護費無得走
依家兩亞又攪到北極熊都要選邊站
伊斯蘭世界真係好難攪
分分鍾係老尾係背後攪
https://www.ixigua.com/6888239202077671939

假如默克爾係Eva Anna Paula Braun個女
奧巴馬係拉登
普京係複製人
呢個世界係咩
咁唔係所有法蘭西嘅嘢一定貴。

要抵制起碼要罷食牛角包

回覆 引用 TOP

回教發動聖戰還擊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tinnit 於 27-10-2020 21:38 發表

法國佬抵9死 成日攞人哋宗教嚟取笑...
點解要笑人地?
原因?
做埋做埋咁多傷天害理既事?

民主必然高壓,高壓自然暴力。
這個世界你中有我,我中有你。

回覆 引用 TOP

法國總統係唔係中過冠狀病毒醫返好㗎,智商低左咁嘅。

わしのことをバカ殿様と呼んでおくれ。はははぁっ

回覆 引用 TOP

根本馬克龍就係大法國主義 個老師係侮辱人哋嘅宗教 人哋用暴力斬首當然唔啱 但係老師冇辱人哋嘅宗教 亦都犯咗大忌 總統應該講嘢互相尊重 遵守法律 可惜走向單邊主義 即係同穆斯林開戰 有啲自己攞嚟衰咁樣

真主報服法國佬, 新冠又爆過

回覆 引用 TOP

課堂上展示諷刺伊斯蘭教先知漫畫.

某程度上個教師系底死.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-10-28 01:23 AM 發表

根本馬克龍就係大法國主義 個老師係侮辱人哋嘅宗教 人哋用暴力斬首當然唔啱 但係老師冇辱人哋嘅宗教 亦都犯咗大忌 總統應該講嘢互相尊重 遵守法律 可惜走向單邊主義 即係同穆斯林開戰 有啲自己攞嚟衰咁樣
馬克龍仲讚個教師悍衛自由先好野.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]