• 瀏覽: 53,323
  • 回覆: 581
  • 追帖: 3
+34
勾結外國勢力!!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-27 08:16 PM 發表
政治從來只講四個字:利用價值。

年青人若想尋求政治庇護,應先計算一下自己有多少利用價值。年青人若果未明白政治只講利用價值的話,就應該遠離政治。
希望班曱甴醒下,—直被人利用遇不可及

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-10-27 08:16 PM 發表

全中,曱甴以為自己好有價值,其實曱甴俾人捉左先方便老美做文章
好似啲畫家一樣,唔死啲畫唔值錢。老尾都一樣,未坐過監,唔出名的一樣唔值錢。

雖然美爸唔啋你
仲有奶媽事頭婆幫你
記得揸住BNO吖

下,老尾都唔收,點算好

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-10-27 07:52 PM 發表
前學生動源召集人鍾翰林早前涉違反港區國安法,有指他今早(27日)前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡。消息

被拒入內笑到我肚痛

條女幾有「福氣」

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/bkn-20201027130327490-1027_00822_001.html
嗰然係美領館篤灰
拒載

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-27 20:16 發表
政治從來只講四個字:利用價值。

年青人若想尋求政治庇護,應先計算一下自己有多少利用價值。年青人若果未明白政治只講利用價值的話,就應該遠離政治。
D 小朋友點識呀. 以為美國代表正義. 佢地自己也代表正義.

可惜美國係可以利用佢地, 但佢地係唔可以利用美國.

尾角駐港澳總領事館篤灰啦

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-10-27 07:52 PM 發表
前學生動源召集人鍾翰林早前涉違反港區國安法,有指他今早(27日)前往美國駐港澳總領事館尋求政治庇護,但後來失去聯絡。消息

被拒入內笑到我肚痛

條女幾有「福氣」

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201027/bkn-20201027130327490-1027_00822_001.html
哈哈哈哈, 被拒入境, 班曱甴仲唔出來要求美大使館交代?
之前都估係佢唔收入, 依家仲表明唔收,
分分鐘, 篤灰既都係美大使館

COMDOM仔, 用完就棄, 唔通真係俾佢地綠卡, 去美國有政治庇護咩

引用:
原帖由 kingprawn 於 2020-10-27 07:54 PM 發表
美國佬只揀出名的,二打六自行偷渡吧
班曱甴會篤偷渡者背脊,等佢地自動自己送中,然後其他曱甴可以分多啲眾籌啲錢!

佢係因為唔識講政治庇護嘅英文畀佢門外姐

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-27 20:05 發表
國家咁危險嘅話,就出兵打美國啦,淨係識得搞細路!
國家危險,梗係防衛D危險嘅野,例如黃屍,做乜要進攻美國?

你呢D係乜邏輯?

班曱甴仲唔吹雞拖馬去裝修美領館? 最好 call埋南亞黨去.

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-27 08:05 PM 發表
唉呀,做咩錦肉緊姐

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-27 08:05 PM 發表
細佬識飲識食個咯喎。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]