• 瀏覽: 50,168
  • 回覆: 581
  • 追帖: 5
Let me go inside

Give me reason

HK police and china police catch me

What? You engish is poor, Get out

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-27 08:05 PM 發表

國家咁危險嘅話,就出兵打美國啦,淨係識得搞細路!
你搞港獨,國家搞返你,天公地道。

回覆 引用 TOP

一定系冇達g phone 個名出嚟,所以冇得入去

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-27 08:05 PM 發表

唔比入 ?

入apple 幫肥佬口爆一濟 ,跪佢幫手

師兄 係咪咁機會大d?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-27 20:05 發表

你老細肥泥呢排死去邊?

閒話一句…般若定實相

回覆 引用 TOP

隔離個madom就索喇

美國狗專業培訓 周庭閪同呢隻豬閪雙手放後扮慘騙冇腦曱甴仔

回覆 引用 TOP

侵侵話
同你有親咩,話黎就黎
又唔係白人,唔知自量

偉強2006
被拒入內?😂😂😂狗果然喺唔需要樽鹽

回覆 引用 TOP

Trump 仲未輸嫁 咁快就割席

回覆 引用 TOP

政治從來只講四個字:利用價值。

年青人若想尋求政治庇護,應先計算一下自己有多少利用價值。年青人若果未明白政治只講利用價值的話,就應該遠離政治。

引用:
原帖由 kingprawn 於 2020-10-27 07:54 PM 發表

美國佬只揀出名的,二打六自行偷渡吧
全中,曱甴以為自己好有價值,其實曱甴俾人捉左先方便老美做文章

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-10-27 07:57 PM 發表

英文都唔識多句點俾你地入
I ....have...de...de...re...return 空卡…

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

以為有蘭保

放得你四個入嚟,
唔知跟住仲冇幾多曱甴要入去呀?
你估花園道係善堂

支持香港警察嚴正執法

祖國國運昌隆

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]